Η ΝΕΟΚΕΜ, Μοναδικός Χορηγός στα Special Events της ΧΕΝΙA

Στη ΝΕΟΚΕΜ, τη μοναδική εταιρεία παραγωγής χρωμάτων πούδρας στην Ελλάδα, συνεχίζουμε εδώ και 50 χρόνια στο δρόμο της εξέλιξης, βασιζόμενοι τόσο στην καινοτομία όσο και σε βιώσιμες πρακτικές με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.


Έχοντας πάντα ως στόχο ένα πιο βιώσιμο μέλλον, στη NEOKEM παράγουμε Υπερανθεκτικά Χρώματα Πούδρας για Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου για προσόψεις, αίθρια, πέργκολες, πόρτες, παράθυρα κ.α. με τη βέλτιστη οικολογική ταυτότητα, συμβάλλοντας έτσι στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των κατασκευαστικών έργων.

Παράλληλα, έχουμε αναπτύξει Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD) για τις αρχιτεκτονικές πούδρες της NEOKEM, παρέχοντας σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα αξιολόγησης των προϊόντων μας ως προς την περιβαλλοντική βιωσιμότητά τους.

Σε αυτό το πλαίσιο και αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο των υποδομών του Ξενοδοχείου και το ρόλο του Κατασκευαστικού Τομέα στην αειφόρο Τουριστική ανάπτυξη, στηρίξαμε με τη χορηγία μας την τριήμερη εκδήλωση της ΧΕΝΙΑ: Build Hotel: Sustainability & Challenges, που πραγματοποιήθηκε στο Hall 2.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες από experts του κλάδου, με θέμα τη σημασία της αειφορίας στην Τουριστική Βιομηχανία, τη διασύνδεσή της με την ανάπτυξη του τουρισμού και την προστασία του περιβάλλοντος των τουριστικών προορισμών.

Η ΝΕΟΚΕΜ, Μοναδικός Χορηγός στα Special Events της ΧΕΝΙA

Ταυτόχρονα, στο Hall 3 – Stage Xenia Digi Hotel 2021 – κορυφαίοι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις, ανέπτυξαν την κομβική σημασία του digital στη βιομηχανία της φιλοξενίας και τα πανίσχυρα εργαλεία, μέσω των οποίων θα προσελκύσει νέες τουριστικές αγορές, γρήγορα, στοχευμένα και με ακρίβεια.

Στη ΝΕΟΚΕΜ είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις καινοτόμες λύσεις, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και στο σύνολο της εταιρείας. Στηρίζουμε έμπρακτα με τη χορηγία μας τις δράσεις που αφορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Αντιλαμβανόμαστε τον κυρίαρχο ρόλο του digital και αναγνωρίζουμε τις λύσεις και τις ευκαιρίες εξέλιξης, που προσφέρει στις προκλήσεις της νέας εποχής, σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς.

Όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις, μπόρεσαν να παρακολουθήσουν όλες τις ομιλίες στο κανάλι της έκθεσης στο YouΤube.

Τα πιστοποιητικά EPD® των αρχιτεκτονικών και υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας βρίσκονται διαθέσιμα στη βάση δεδομένων του International EPD® System. Το International EPD® System είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη, εγγραφή και δημοσίευση EPD για διάφορα είδη προϊόντων και υπηρεσιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Απάντηση