Η νέα παρουσίαση των προϊόντων DUROSTICK

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ ‘Με τη DUROSTICK στο πλάι σου’ ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης δίνει λύσεις για κάθε ανάγκη κατασκευής, επισκευής, συντήρησης και ανακαίνισης φροντίδας του σπιτιού.

Η DUROSTICK παρουσιάζεται και επικοινωνεί και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη βρεθήκαμε σε μια θεατρική σκηνή φτιαγμένη με έμπνευση και αγάπη.

Με την ουσιαστική συμβολή του αναγνωρισμένου σκηνοθέτη Τάκη Ζερβουλάκου η DUROSTICK  προσδοκά να αγγίξει μια ευαίσθητη χορδή του Έλληνα και της Ελληνίδας, την αγάπη για το δικό του σπίτι και να τη συνδέσει με τη DUROSTICK που εδώ και δεκαετίες δίνει λύσεις μέσα από τα προϊόντα της για κάθε ανάγκη κατασκευής, επισκευής, συντήρησης, ανακαίνισης φροντίδας του σπιτιού.

Σ’ αυτό το ταξίδι χρειάζονται όλοι οι Έλληνες που αγαπούν και φροντίζουν το σπίτι τους. Το δικό τους σπίτι. Δείτε το σποτ στην τηλεόρασή σας αλλά και στο YOUTUBE, στο κανάλι της DUROSTICK και στο site www.durostick.gr. Αναζητήστε επίσης και την ‘DIRECTORS’ CUT’ εκδοχή του σποτ.

[mom_video type=”youtube” id=”qqkd6I6NEZE” width=”550″ height=”300″]

Απάντηση