Η Hospitality Expo Cyprus στις 24-26 Ιανουαρίου 2020 στην Λευκωσία

Hospitality Expo Cyprus

Η 1η Διεθνής Έκθεση Hospitality Expo Cyprus για Ξενοδοχεία & Τουριστικά Καταλύματα πραγματοποιείται στις 24-26 Ιανουαρίου 2020 στην Λευκωσία.


Η Hospitality Expo Cyprus αποτελεί το απόλυτα εξειδικευμένο event για ξενοδόχους, τουριστικά καταλύματα καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων & σημαντικότερων επιχειρήσεων από την Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά και την υποστήριξη όλων των θεσμικών φορέων, η Hospitality Expo Cyprus έχει ως στόχο να καταξιωθεί ως το ετήσιο σημαντικότερο γεγονός για τους κλάδους της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Η Διεθνής Έκθεση θα παρουσιάσει μια επιλεγμένη γκάμα εκθετών μέσα από τις εκθεσιακές ενότητες:

 • Κατασκευή – Ενέργεια
 • Διακόσμηση – Επίπλωση – Εξοπλισμός
 • Μηχανήματα & Εξοπλισμός – Restaurant-Café-Bar
 • Τεχνολογία και Αυτοματισμοί

TOURISM PROPERTY

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από σημαντικά workshop, που θα εξασφαλίσουν τεχνογνωσία στους επαγγελματίες που θα τα παρακολουθήσουν.

Με μια δυναμική & στοχευμένη προβολή εντός και εκτός Κύπρου, η έκθεση θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τάσεις στην κατασκευή, τον εξοπλισμό & τη διακόσμηση αλλά και τις τεχνολογίες αιχμής στον κλάδο της φιλοξενίας & του τουρισμού.

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα δυνητικό αγοραστικό κοινό, υψηλού ενδιαφέροντος με σοβαρές προοπτικές ανάπτυξης & επικερδών συμφωνιών.

Αποτελεί μια premium έκθεση ανοίγει νέους δρόμους για τον επαναπροσδιορισμό, τον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη της Κυπριακής βιομηχανίας του Hospitality.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ

 • Η Κύπρος συγκαταλέγεται σε μια από τις πιο τουριστικές χώρες παγκοσμίως όσον αφορά στη σχέση πληθυσμού-τουριστών, με αναλογία αφίξεων περίπου 4,3 ταξιδιωτών ανά κάτοικο (μέσος όρος Ευρώπης 1,7).
 • Η Κύπρος είναι πρωταθλήτρια στην Ευρώπη στα ξενοδοχεία 5 αστέρων και ολοένα επεκτείνεται σε οργανωμένα διαμερίσματα, τουριστικές επαύλεις, ξενώνες κ.α. καταλύματα.
 • Η ξενοδοχειακή βιομηχανία της Κύπρου αξιοποιεί την παροχή κινήτρων που δόθηκαν για αύξηση συντελεστή δόμησης μέχρι 30%. Οι επενδύσεις την τελευταία τριετία για αναβαθμίσεις, επεκτάσεις & εκσυγχρονισμό των καταλυμάτων έχουν ξεπεράσει τα 450 εκατ. ευρώ, τάση που θα διευρυνθεί σημαντικά λόγω της θεαματικής αύξησης του τουρισμού.
 • Το Real Estate στην Κύπρο παρουσιάζει σημαντική αύξηση συναλλαγών όπου το μεγαλύτερο μερίδιο αποδίδεται στις ξενοδοχειακές μονάδες και τα τουριστικά καταλύματα.
 • Οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης φέρνουν πάνω από 1 εκατ. Τουρίστες στην Κύπρο.
 • Η Κύπρος έχει επεξεργαστεί Εθνική στρατηγική με στόχο πάνω από 5 εκατ. αφίξεις τουριστών έως το 2030 από τους οποίους το 40% θα είναι επισκέπτες για τους μήνες Νοέμβριο έως Απρίλιο.
 • Η υλοποίηση της παραπάνω στρατηγικής για αύξηση των αφίξεων & την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου απαιτεί επενδύσεις 18,5 δις ευρώ εκ των οποίων το 10% αφορά κρατικές επενδύσεις. Επιπροσθέτως για τις υποδομές φιλοξενίας απαιτούνται 5,7 δις ευρώ και για το Real Estate επιπλέον 5,7 δις ευρώ.

Στα πλαίσια της παραπάνω στρατηγικής έρχεται η HOSPITALITY EXPO Cyprus όπου με την υποστήριξη όλων των θεσμικών φορέων και τη συμμετοχή των μεγαλύτερων & σημαντικότερων επιχειρήσεων από την Κύπρο και την Ελλάδα, έχει ως στόχο να καταξιωθεί ως το ετήσιο σημαντικότερο γεγονός για τους κλάδους της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Με μια δυναμική & στοχευμένη προβολή εντός και εκτός συνόρων, η έκθεση θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τάσεις στην κατασκευή, τον εξοπλισμό, τη διακόσμηση, τις τεχνολογίες αιχμής αλλά και το Real Estate στον κλάδο της φιλοξενίας & του τουρισμού.

Οι εκθέτες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα δυνητικό αγοραστικό κοινό, υψηλού ενδιαφέροντος με σοβαρές προοπτικές ανάπτυξης & επικερδών συμφωνιών.

Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Απάντηση