Η ΕΤΕΜ και φέτος στη HO.RE.CA.

Με ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις καφεστίασης η ΕΤΕΜ έδωσε και φέτος το «παρών» στη HO.RE.CA., μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, που πραγματοποιήθηκε φέτος για 12η φορά!

Συνολικά 125.000 επαγγελματίες, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές από 48.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης επισκέφθηκαν τη HO.RE.CA. 2017. Η ΕΤΕΜ συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και παρουσίασε μεταξύ άλλων, τρία αποκλειστικά συστήματα αλουμινίου ειδικά σχεδιασμένα για το κοινό αυτό:

  • Το σύστημα ETEM Ε39 φυσαρμόνικα, μία ειδική λύση για κοινόχρηστους χώρους ξενοδοχείων καθώς και χώρους εστίασης, η οποία στεγανώνει πολύ μεγάλα ανοίγματα από αέρα και νερό, διατηρεί τον χώρο στη σωστή θερμοκρασία και συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Με χωνευτό οδηγό στο πάτωμα για εύκολη προσπέλαση χωρίς «σκαλοπατάκι».
  • Το συρόμενο επάλληλο σύστημα ETEM Ε50 Hotel Type, ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων ιδίως σε αστικά κέντρα χάρη στην πολύ υψηλή ηχομείωση που πετυχαίνει, καθώς και τις υψηλές αποδόσεις σε θερμομόνωση και στεγανότητα, με το φύλο να σφραγίζει σε λάστιχα. Σοφιστικέ design για τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής, με λιτές γραμμές και περισσότερο φως, καθώς μόνο το ένα φύλο κινείται. Με μειωμένο κόστος πρώτης εγκατάστασης και ελάχιστες απαιτήσεις σε service.
  • Το ETEM Ε66 Πέργκολα, ένα σύστημα σκίασης αλουμινίου με μεγάλη γκάμα διαστάσεων, σχεδίων, χρωμάτων και δυνατότητα απομίμησης ξύλου. Σε αντίθεση με τις ξύλινες κατασκευές, η ETEM Ε66 Πέργκολα κατασκευάζεται και τοποθετείται πολύ πιο εύκολα και με μηδενικές ανάγκες για συντήρηση, καταλήγει να έχει συνολικά πολύ μικρότερο κόστος από τις ξύλινες.

Τέλος, η ΕΤΕΜ στο πλαίσιο  της HO.RE.CA. διένειμε κατάλογο και  αναμνηστικά δώρα σε περισσότερους από 1.600 επισκέπτες, ενώ υποστήριξε την παρουσία της με ηλεκτρονική επικοινωνία.

Απάντηση