Η επόμενη Xenia στις 23-25 Νοεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo

Xenia

Η Xenia 2019 αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, η οποία ανανεώνει το ετήσιο ραντεβού της για το τριήμερο 23 έως 25 Νοεμβρίου 2019 και πάλι στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο της Αθήνας. 


H Xenia 2019 θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

H Xenia 2018, με τη συμμετοχή των κορυφαίων προμηθευτικών επιχειρήσεων του κλάδου και την παρουσία χιλιάδων ποιοτικών επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, απέδειξε ότι αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό πυλώνα για την ανάπτυξη της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

Η Xenia 2019 με περισσότερους από 550 εκθέτες, με εμπλουτισμένους όλους τους θεματικούς τομείς της και ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα εξειδικευμένων επιμορφωτικών εκδηλώσεων, αναμένεται να καταστεί και πάλι το νευραλγικό σημείο συνάντησης για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας, κερδίζοντας τα εύσημα για την τεράστια συμβολή της στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

To ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών του κλάδου της Φιλοξενίας

Με 550 εκθέτες, 37.000 επισκέπτες από 20.500 επιχειρήσεις και ένα πλήθος από εξειδικευμένες θεματικές εκδηλώσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις η Xenia 2018 επιβεβαίωσε τον ρόλο της ως η σημαντικότερη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο και ως το απόλυτο σημείο συναντήσεις των ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, οι 37.000 επισκέπτες της Xenia 2018 ήρθαν σε ποσοστό 53% από την επαρχία και 47% από την Αττική, ενώ προέρχονται από όλους τους κλάδους του ξενοδοχειακού και ευρύτερου τουριστικού τομέα.

Μάλιστα, 50% των επισκεπτών δραστηριοποιείται στον τομέα των ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων.

Παράλληλες εκδηλώσεις και projects που αντανακλούν τις εξελίξεις στην φιλοξενία

Η διοργανώτρια εταιρεία στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση της έκθεσης, την παροχή ακόμα πιο υψηλών υπηρεσιών προς τους εκθέτες αλλά και την παροχή ποιοτικής πληροφόρησης προς τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του πιο δραστήριου κλάδου της ελληνικής οικονομίας, θα ανανεώσει και φέτος ακόμα περισσότερο τις οργανωτικές δομές της έκθεσης και θα παρουσιάσει ακόμα πιο στοχευμένα και καινοτόμα project.

Συγκεκριμένα, η Xenia 2019 θα φιλοξενήσει για τρίτη χρονιά το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας, όπου θα αναλυθούν όλες οι τάσεις στην διεθνή φιλοξενία αλλά και το Digi Hotel, όπου θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις, εξελίξεις και πρακτικές του digital world στη βιομηχανία της Φιλοξενίας.

Τέλος, όλες οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, και αειφορίας θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο φιλόδοξο και καινοτόμο project Hotel Megatrends by Xenia 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Απάντηση