Το 18ο συνέδριο Zak World of Facades Middle East έλαβε χώρα στις 14 Μαρτίου 2016στο ξενοδοχείο Oberoi στο Ντουμπάι και ο γενικός διευθυντής της Elval Colour κύριος Γιάννης Αγγελής ήταν μεταξύ των 28 ομιλητών του συνεδρίου. Το Zak World of Facades Middle East είναι το μεγαλύτερο συνέδριο στην περιοχή της μέσης ανατολής για τις εφαρμογές και για την σχεδίαση προσόψεων κτιρίων και απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολάβους και πολλούς άλλους στον κατασκευαστικό κλάδο.
Ο κύριος Γιάννης Αγγελής παρουσίασε την σημαντική συνεισφορά της υγρής βαφής στην ποιότητα και στα έργα που αφορούν τις προσόψεις και τις μεταλλικές βαφές κτηρίων .
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η σημασία της πιστοποιημένης διεργασίας βαφής με έμφαση στην ποιότητα, περιβάλλον, ασφάλεια και υγιεινή καθώς και στην σωστή παθητικοποίηση του υποστρώματος ( αλουμίνιο), των προδιαγραφών βαφής ανάλογα με την ζητούμενη χρονική διάρκεια εγγύησης, και των βαφών με ειδικές λειτουργίες (functionalcoatings).
Σε αυτό το 18ο παγκόσμιο συνέδριο και κατά σειρά 3ο στην μέση ανατολή συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του οι τελευταίες καινοτομίες και προκλήσεις στον κλάδο των κατασκευών που αφορούν στο κέλυφος του κτιρίου και παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τεχνολογικές λύσεις.
[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 33965,33966″][/images_grid]