Η Digital Construction Expo – Forum, από 11 – 13 Μαϊου 2019, στο εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Digital-Construction-Expo

Η ψηφιακή τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο σχεδιασμού, παράδοσης και λειτουργίας των έργων κατασκευής και υποδομής.


Τα μεγάλα δεδομένα (Big Data), η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D Printing), τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV-Drones), οι ενσωματωμένοι αισθητήρες (Embedded Sensors) και η μοντελοποίηση πληροφοριών κτιρίων (BIM-Building Information Modeling) αλλάζουν τον κλάδο των κατασκευών, αντικαθιστώντας τις παλιές πρακτικές με σύγχρονα & καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις κατασκευές δεν είναι απλά μια επιλογή αλλά μια αναγκαιότητα. 

Επιπροσθέτως αποτελεί μια ευκαιρία για τον επαναπροσδιορισμό των λειτουργιών και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της ταχύτητας και της ευελιξίας των κατασκευών.

Η Digital Construction Expo – Forum στοχεύει να αναδείξει τον αντίκτυπο της ψηφιακής τεχνολογίας & καινοτομίας στο δομημένο περιβάλλον και στην αστική ανάπλαση.

Οι εκθέτες-χορηγοί θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις σε συγκεκριμένο target group επισκεπτών όπως μηχανικούς, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, τεχνολόγους , προγραμματιστές και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μερικές από τις πιο πρωτοποριακές νέες ψηφιακές τεχνολογίες και λύσεις που διατίθενται στην αγορά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ημερίδες.

Η Digital Construction Expo – Forum  θα λάβει χώρα παράλληλα με την διοργάνωση Indelex & Smart Home Expo από 11 έως 13 Μαϊου 2019 στο εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας / Ελληνικό.

Στο επίκεντρο της Digital Construction θα βρεθεί η αξιοποίηση της καινοτομίας και των νέων τεχνολογικών εργαλείων στις κατασκευές, τις υποδομές την αρχιτεκτονική και την αστική ανάπλαση όπως:

  • Τρισδιάστατη Εκτύπωση / 3D Printing
  • Τρισδιάστατη Σάρωση / 3D Scanning
  • Παραμετρική Μοντελοποίηση / ΒΙΜ
  • Εικονική Πραγματικότητα / Virtual Reality
  • Επαυξημένη Πραγματικότητα / Augmented Reality
  • Μη Επανδρωμένα Εναέρια Οχήματα / Drones – UAV’s
  • Μεγάλα Δεδομένα / Big Data
  • Βάσεις Δεδομένων / Cloud

H Digital Construction απευθύνεται σε επαγγελματίες επισκέπτες στον χώρο τωνκατασκευών όπως:

  • Μηχανικοί: Πολιτικοί, Αγρονόμοι, Τοπογράφοι, Μηχανολόγοι, Ηλεκτρολόγοι, Ηλεκτρονικοί, Αρχιτέκτονες, Interior Designers, Κατασκευαστές, ICT Managers, Building Services, Facilities, Estate Managers.

Οι επισκέπτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες λύσεις για τον σχεδιασμό & την υλοποίηση κάθε τεχνικού έργου.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί Forum με ομιλίες & παρουσιάσεις για τις καινοτόμες τεχνολογίες & τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον κλάδο των κατασκευών.

Οι επισκέπτες εκτός από την περιήγηση στα περίπτερα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τις ημερίδες, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή τους.

Εγγραφή γίνεται: εδώ

Δείτε το πρόγραμμα: εδώ

Απάντηση