Η Διεθνής Έκθεση «The Big 5 Construct Egypt 2018» στις 18 – 21 Σεπτεμβρίου

The Big 5 Construct Egypt 2018

Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «The BIG 5 Construct Egypt 2018» θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο Egypt International Exhibition Center στο Κάιρο της Αιγύπτου και αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για να έρθουν σε επαφή οι ξένες εταιρίες με την συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Αιγύπτου και τον κατασκευαστικό κλάδο, αξίας πολλών δις δολαρίων.


Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου (4 μέρες), όπως ζητήθηκε από τους κρατικούς φορείς που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να επισκεφθούν την έκθεση, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, στα εγκαίνια θα παρευρεθεί ο πρόεδρος της Αιγύπτου, καθώς και διάφοροι κρατικοί φορείς του κλάδου των κατασκευών.

Στόχος των διοργανωτών είναι η έκθεση να αποτελέσει το κεντρικό σημείο συνάντησης κατασκευαστών και δικτύων διανομής όχι μόνο από την αναπτυσσόμενη αγορά της Αιγύπτου, αλλά από την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Αφρικής.

Η διοργανώτρια εταιρία DMG με ένα δίκτυο το οποίο αποτελείται από 40 γραφεία σε όλο τον κόσμο έχοντας συσσωρεύσει τεχνογνωσία και γνώση της αγοράς, εγγυάται την προσέλκυση μεγάλου αριθμού αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, μηχανικών και εργολάβων που αναζητούν καινοτόμα προϊόντα δομικών κατασκευών.

Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή περισσότερες από 15 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Κίνα, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Γαλλία και πολλές ακόμα.

Η διοργανώτρια DMG θα διοργανώσει παράλληλα με την έκθεση δωρεάν B2B meetings με επιχειρήσεις του κατασκευαστικού κλάδου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διεξαχθούν σεμινάρια και CPD workshops.

Ο κατασκευαστικός κλάδος της Αιγύπτου έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του ΑΕΠ της ευρύτερης περιοχής, έχοντας ενεργά projects αξίας 473 δις δολαρίων, η πλειοψηφία των οποίων βρίσκονται στην Αίγυπτο.

Η Αφρική με το τεράστιο απόθεμα πόρων και πρώτων υλών διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα να καθιερωθεί ως τον επόμενο πόλο ανάπτυξης στον κόσμο.

Η ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Αφρικής λόγω της στρατηγικής της θέσης αποτελεί ιδανικό μοχλό για την ανάπτυξη ολόκληρης της Αφρικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι σημαντικότεροι επιχειρηματικοί όμιλοι προτιμούν την Καζαμπλάνκα (26%) και το Κάιρο (19,5%) για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους.

Προϊόντα που προβάλλονται:

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών.

Δομικά υλικά, ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος, τεχνολογία κλιματισμού κατοικιών και επαγγελματικών  χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου.

Εκθεσιακός Χώρος:

Ο Enterprise Greece συμμετέχει για 1η χρονιά και έχει εξασφαλίσει κεντρικό χώρο στην είσοδο των Halls 1 και 2 όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες οι εθνικές συμμετοχές.

Πληροφορίες για συμμετοχή: εδώ

Πηγή: enterprisegreece.gov.gr

Απάντηση