Η NXS ως Μεγάλος Χορηγός στο 9ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Εμείς οι άνθρωποι της NXS και φέτος συμμετείχαμε, με μεγάλη χαρά στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου-Σιδήρου στην Λάρισα. Η NXS ως Μεγάλος Χορηγός πάντα δίνει το παρών σε σημαντικές διοργανώσεις του χώρου που σκοπό έχουν την ενημέρωση, την συζήτηση, την εξέλιξη αλλά και την ανεύρεση λύσεων στον χώρο μας.


Ταυτόχρονα το συνέδριο αποτελεί μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε ή να συστηθούμε με ανθρώπους του χώρου μας. Έτσι και φέτος στο stand της NXS σας υποδεχτήκαμε παρουσιάζοντας όλα τα προϊόντα μας που είναι λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα το ενδιαφέρον κινήθηκε, όπως πάντα, στο προϊόν ναυαρχίδα μας, την πόρτα ασφαλείας, στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε, την απαράμιλλή ποιότητα κατασκευή της που γίνεται εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της NXS αλλά και στα εκατοντάδες σχέδια και υφές που παρέχουμε. Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο μεγάλο υπήρξε και το ενδιαφέρον για τις συνεπίπεδες πόρτες αλουμινίου, οι οποίες έρχονται ως μια νέα τεχνολογία να δημιουργήσουν νέα αρχιτεκτονική αίσθηση στον χώρο που τοποθετούνται και με όλα τα χαρακτηριστικά ποιότητας και αντοχής του αλουμινίου.

Όλη η ομάδα της NXS σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου σε αυτή την μεγάλη ετήσια γιορτή των Κατασκευαστών Αλουμινίου-Σιδήρου.

Απάντηση