Η ΝΕΟΚΕΜ συμμετέχει στο νέο καινοτόμο project της έκθεσης Xenia, το «Xenia Architect Lab»

Η ΝΕΟΚΕΜ συμμετέχει στο νέο καινοτόμο project της έκθεσης Xenia, το «Xenia Architect Lab»

26-28 Νοεμβρίου 2022 – Metropolitan Expo


Η ΝΕΟΚΕΜ συμμετέχει και σας προσκαλέι στο «Xenia Architect Lab», ένα πρωτοποριακό project που διοργανώνεται για πρώτη φορά από την έκθεση Xenia 2022 και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα hot spot ενημέρωσης και έμπνευσης για όλους τους επισκέπτες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των 800τμ, που θα αναπτυχθεί στο Hall 2, η ΝΕΟΚΕΜ  θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο stand 5 την πλούσια χρωματική παλέτα της νέας Prisma Collection, η οποία περιλαμβάνει 50 υπερανθεκτικά ειδικά χρώματα πούδρας. Η ανανεωμένη συλλογή, συνεχίζοντας την πολυετή και επιτυχημένη παρουσία της, δίνει μια ολοκληρωμένη απάντηση στις σύγχρονες τάσεις του design, καλύπτοντας κάθε χρωματική απαίτηση του αρχιτέκτονα – μελετητή, του διακοσμητή αλλά και του ξενοδόχου.

Workshops & case studies

Ένα μεγάλο κομμάτι του project είναι φυσικά και το ειδικά διαμορφωμένο stage όπου θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από ομιλίες και παρουσιάσεις, που θα κινηθούν σε 3 κεντρικούς άξονες στο Tech, στο Design & στο Sustainability έχοντας σαν στόχο να δημιουργήσουν ένα σημείο καινοτομιών και έμπνευσης για τους όλους τους επισκέπτες της έκθεσης. Στο πλαίσιο αυτών των Workshops θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένες ομιλίες και συζητήσεις καταξιωμένων αρχιτεκτόνων αλλά και σημαντικών προσωπικοτήτων της τουριστικής βιομηχανίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος η κατάθεση εμπειριών και απόψεων οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το μέλλον του τουρισμού και να συμβάλλουν ουσιαστικά στον δημιουργικό ανασχεδιασμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Απάντηση