Η ΝΕΟΚΕΜ συμμετέχει στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Οκτωβρίου στο METROPOLITAN EXPO

Η ΝΕΟΚΕΜ συμμετέχει στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Οκτωβρίου στο METROPOLITAN EXPO

Στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυσή της, η NEOKEM, η αμιγώς  Ελληνική επιχείρηση που παράγει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της χρώματα πούδρας για τη βαφή των Αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμίνιου, γιορτάζει και συμμετέχει στην επίσημη και μεγάλη κλαδική έκθεση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου στο Hall 3_Stand No 6.


Tα έμπειρα στελέχη της ΝΕΟΚΕΜ θα είναι στο stand για να ανταλλάξουν απόψεις και να πληροφορήσουν τους ενδιαφερόμενους για τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία στον τομέα των χρωμάτων πούδρας. Oι επισκέπτες θα ενημερωθούν για την αντοχή που προσφέρουν τα Υπερανθεκτικά χρώματα σε σχέση με τα χρώματα απλής ανθεκτικότητας προσθέτοντας διάρκεια και αξία στην κατασκευή.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επαγγελματίες του κλάδου θα γνωρίσουν τη νέα συλλογή Prisma, η οποία περιλαμβάνει 50 υπερανθεκτικές, όμορφες αποχρώσεις χρώματος πούδρας.

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, σε μεγάλες επιφάνειες, την εφαρμογή του συνόλου των αποχρώσεων της Prisma Collection καθώς και να αποκτήσουν το έντυπο υλικό της εταιρείας, όπως χρωματολόγια και δοκίμια χρωμάτων.

Η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 επιστρέφει δυναμικά για να διαμορφώσει τις εξελίξεις και να αποτελέσει το σημείο συνάντησης για όλη την αγορά. Θα διοργανωθεί ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο με την συγγενή επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022, που απευθύνεται στον τομέα των κατασκευών.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν παράλληλες εκδηλώσεις , το Open Space 2022 και το Architects Talk. Το OPEN SPACE αποτελείται από workshops και case studies, στα οποία θα παρουσιαστούν λύσεις, προϊόντα και υλικά για υφιστάμενα και νέα κτήρια από καταξιωμένους φορείς και επαγγελματίες. Το Architects Talk αφορά στο σύγχρονο design και την αρχιτεκτονική.

Ωράριο λειτουργίας:
Παρασκευή-Κυριακή: 10:00-19:00

Εκθεσιακός χώρος
METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Απάντηση