Η ΝΕΟΚΕΜ στην έκθεση PAINT EXPO στην Karlsruhe της Γερμανίας

Η ΝΕΟΚΕΜ για ακόμη μία χρονιά συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία, στην έκθεση PAINT EXPO που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως 12 Απριλίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο της Karlsruhe στη Γερμανία.


Η διεθνής έκθεση PaintExpo διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί ένα πολύ
σημαντικό γεγονός για τον κλάδο των χρωμάτων. Είναι μια ιδανική ευκαιρία συνάντησης των κορυφαίων εκπροσώπων της βιομηχανίας καθιστώντας την ιδιαίτερα ελκυστική για επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις τελευταίες καινοτομίες, εφαρμογές και τάσεις που καλύπτουν όλες τις πτυχές των χρωμάτων, καθώς διαθέτει μια ευρεία γκάμα διεθνών προϊόντων και υπηρεσιών στην αλυσίδα εφοδιασμού τεχνολογίας βιομηχανικών βαφών. Το ευρύ φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει από πιστόλια ψεκασμού, εξοπλισμό και υλικά έως τεχνολογία αυτοματοποίησης.

Στο περίπτερό της ΝΕΟΚΕΜ, οι επισκέπτες συζήτησαν με τα στελέχη της εταιρείας, αντάλλαξαν απόψεις και ενημερώθηκαν για όλες τις λύσεις που προσφέρουμε στον τομέα των χρωμάτων πούδρας και παράλληλα είχαν πρόσβαση σε έντυπο υλικό της εταιρείας καθώς και στα ανανεωμένα χρωματολόγια.

Απάντηση