Η METALOUMIN ολοκληρώνει σειρά 6 έργων ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

Η Μεταλουμίν ολοκληρώνει σειρά 6 έργων ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

Η METALOUMIN, κορυφαία εταιρεία διέλασης αλουμινίου, ολοκλήρωσε σειρά έργων ενεργειακής αναβάθμισης, που αφορούν έξι κτίρια δημόσιας χρήσης. Ανάδοχος έργου ήταν η κατασκευαστική εταιρεία Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου.


Το σχέδιο, που αφορούσε την εγκατάσταση ή αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου, αποτελεί σημαντικό βήμα για την κοινοτική βιωσιμότητα, μέσω της βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας των εγκαταστάσεων.

Τα έργα εκτείνονται σε διάφορους δήμους, ενισχύοντας τη δέσμευση και των δύο εταιρειών για την βελτίωση των υποδομών στις τοπικές κοινωνίες.

Τα κτίρια είναι:

  1. Δύο δημοτικά σχολεία των Δήμων Νέας Φιλαδέλφειας (2ο) και Χολαργού (1ο)
  2. Δύο δημοτικά κτίρια ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής
  3. Δημοτικό Γυμναστήριο Δήμου Νίκαιας, Πειραιάς
  4. Μονάδα Νοσηλείας 3ου Βαθμού του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, στο
    Δήμο Νέου Ψυχικού

Η προσήλωση της Μεταλουμίν στην ενεργειακή απόδοση, εμφανής στη σχολαστικότητα της κατασκευής, συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των δημοσίων χώρων και μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Τα αναβαθμισμένα κουφώματα εξασφαλίζουν ενισχυμένη μόνωση, για εξοικονόμηση και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ολοκλήρωση των ζωτικής σημασίας έργων ενεργειακής αναβάθμισης», ανακοίνωσε η Μεταλουμίν. «Η τεχνογνωσία και η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα αναβάθμισαν τα κτίρια δημοσίων υπηρεσιών, και ευθυγραμμίζονται με το όραμα της Μεταλουμίν για πιο πράσινο, ενεργειακά αποδοτικό μέλλον».

Οργανωτικά, τα έργα δείχνουν ευελιξία στην κάλυψη αναγκών δημοσίων υποδομών, από εκπαιδευτικά ιδρύματα ως δημοτικές και υγειονομικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία παραμένει στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, δίνοντας την κατάλληλη απόκριση στις σημερινές εξελισσόμενες απαιτήσεις.

Η Μεταλουμίν εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τα μέρη που συμμετείχαν, χαιρετίζοντας τη όλη προσπάθεια που έφερε τα έργα σε πέρας. Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, η Μεταλουμίν είναι πιστή στην προώθηση πρωτοβουλιών βιωσιμότητας για την ευημερία των εξυπηρετούμενων κοινοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Μεταλουμίν, τη δέσμευσή της για βιώσιμες λύσεις και στοιχεία επικοινωνίας, ανατρέξτε στα στοιχεία του υποσέλιδου.

Η Μεταλουμίν, κορυφαίος κατασκευαστής διέλασης αλουμινίου, ειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων για διάφορους κλάδους. Με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, η Μεταλουμίν στοχεύει να συμβάλει σε πιο πράσινο μέλλον, μέσω πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Απάντηση