Η ΕΤΕΜ για ακόμη μια φορά στην Έκθεση XENIA 2023

Από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου, η ΕΤΕΜ θα βρίσκεται στην μεγαλύτερη εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας, στο Metropolitan Expo, στην έκθεση XENIA 2023.


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το ετήσιο ραντεβού του τουριστικού κλάδου, με την ΕΤΕΜ να παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο minimal συρόμενο σύστημα, ES64 Less Frame 2.0.

Από το περίπτερο της ελληνικής διέλασης δεν θα λείψουν και λύσεις υψηλών προδιαγραφών, που συνδυάζουν την καινοτομία με το design για παράθυρα, πόρτες, σκίαση και αεριζόμενες προσόψεις κτιρίων (VFS) Ασφάλεια, ίσιες γραμμές αλλά και εγκιβωτισμένες λύσεις με αφανείς οδηγούς σε δάπεδο και οροφή είναι μερικές από τις επιλογές οι οποίες κάνουν τη συνεργασία των δύο ποιοτικών brands, ETEM & HYLINE, να προσφέρει μοναδικές λύσεις στα πιο απαιτητικά αρχιτεκτονικά έργα τα οποία απαιτούν απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εξειδικευμένα στελέχη, που θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που διαθέτει η εταιρεία για την πιο αποδοτική επιλογή, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων της.

Η νέα εποχή ξεκίνησε, με έμφαση στην ανάπτυξη νέων συστημάτων που επεκτείνουν το πεδίο εφαρμογής του αρχιτέκτονα.

Απάντηση