Η ElvalHalcor συμμετέχει στα “Ποσειδώνια 2022”

Η ElvalHalcor συμμετέχει στα “Ποσειδώνια 2022”

Η ElvalHalcor συμμετέχει στην κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2022», που θα διεξαχθεί στο Athens Metropolitan Expo, από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου 2022.


Στη σημερινή εποχή των μεγα-τάσεων, το αλουμίνιο και ο χαλκός δεν αποτελούν απλώς μία πρώτη ύλη. Έχουν εξελιχθεί σε κινητήρια δύναμη της βιώσιμης ανάπτυξης. Η ElvalHalcor αξιοποιεί τις ιδιότητες του αλουμινίου και του χαλκού, αναπτύσσοντας και προσφέροντας βιώσιμα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας που απευθύνονται στον κλάδο της ναυπηγικής.

Η ElvalHalcor διαθέτοντας εξειδικευμένη τεχνογνωσία, μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνολογία, προμηθεύει τη ναυπηγική βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, με προηγμένα μαγνησιούχα κράματα αλουμινίου σε μορφή φύλλων και ταινιών για όλους τους τύπους γάστρας και υπερκατασκευών πλοίων, καθώς και προϊόντα χαλκού και κραμάτων χαλκού για ναυτικά εξαρτήματα, HVAC&R και ηλεκτρικά συστήματα για εφαρμογές σε πλοία.

Οι εξατομικευμένες λύσεις και τα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας της ElvalHalcor για τη ναυτιλία είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητους, διεθνώς αναγνωρισμένους νηογνώμονες και απευθύνονται σε κατασκευαστές ναυτιλιακών εφαρμογών.

Μέσω των καινοτόμων και χαμηλού βάρους προϊόντων και λύσεων της, η ElvalHalcor υποστηρίζει ενεργά τη ναυπηγική βιομηχανία και συμβάλλει στην αλυσίδα αξίας βιώσιμων ναυτιλιακών εφαρμογών.

Η ElvalHalcor, μαζί με τις εταιρίες της Viohalco, Hellenic Cables, Sidenor και Etem, σας περιμένουν στο περίπτερο 1.410 ( Hall 1).

Απάντηση