Η Aluminco χορηγός του θεσμού «Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2024»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση «Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2024» που πραγματοποιήθηκε στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη την Τρίτη 2 Ιουλίου, με μεγάλο χορηγό την Aluminco.


Φέτος, τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής – ο ετήσιος θεσμός που εγκαινίασε ο DOMa το 2010 στο πλαίσιο της πολύπλευρης προσπάθειας ανάδειξης της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής – συγκέντρωσαν 227 συμμετοχές και από αυτές διακρίθηκαν 38 φιναλίστ.

Η Κριτική Επιτροπή αποτελούνταν από τους Amale Andraos (WORKac), Diego Arraigada (Diego Arraigada Arquitectos), και Nuno Brandãο Costa (brandao costa arquitectos).

Η κ. Νέλλη Μάρδα απένειμε τις διακρίσεις για το ‘Καλύτερο Πρώτο Έργο Νέου Αρχιτέκτονα’, ο κ. Γιώργος Τζιρτζιλάκης για την ‘Καλύτερη Μελέτη’, η κ. Αγνή Κουβελά για την ‘Καλύτερη Νέα Αρχιτεκτονική σε Υφιστάμενο Κτήριο’, και ο κ. Δημήτρης Φιλιππίδης για το ‘Καλύτερο Πραγματοποιημένο Έργο’.

Η Aluminco, σταθερά προσανατολισμένη στο πλευρό της αρχιτεκτονικής κοινότητας, στηρίζει την προβολή του έργου των αρχιτεκτόνων. Η επιλογή της να αποτελέσει έναν από τους χορηγούς στα «Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2024» αποτελεί έμπρακτη απόδειξη για στήριξη της ποιοτικής αρχιτεκτονικής και συνάδει με τη φιλοσοφία της για τήρηση υψηλών προδιαγραφών.

Όπως δήλωσε ο κ. Σπύρος Γριβέας, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Aluminco A.E: «Τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής αποτελούν κορυφαίο θεσμό προβολής του έργου των αρχιτεκτόνων. H στήριξη του θεσμού, από την Aluminco, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των στενών δεσμών που διατηρεί η εταιρεία με την κοινότητα των αρχιτεκτόνων, των σχεδιαστών, των μηχανικών και των κατασκευαστών.

Όπως η Aluminco προσφέρει ενεργειακά αποδοτικές, βιώσιμες και καινοτόμες αρχιτεκτονικές λύσεις αλουμινίου, που ενσωματώνουν την κορυφαία ποιότητα, την υψηλή λειτουργικότητα και τα σύγχρονα πρότυπα σχεδίασης, έτσι και για τους επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής, τα αρχιτεκτονικά συστήματα της Aluminco αποτελούν κορυφαία επιλογή, απόδειξη της εμπιστοσύνης τους. Ευνόητο είναι ότι, οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ της εταιρείας μας και των αρχιτεκτόνων στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό του ενός για τη δουλειά του άλλου, γι’ αυτό και η Aluminco, επέλεξε να στηρίξει χορηγικά το σημαντικότατο αυτό θεσμό της αρχιτεκτονικής κοινότητας».

Απάντηση