Η ALUMINCO τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση για την κοπή της πίτας της TRIACON

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της εταιρίας TRIACON την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Η TRIACON αποτελεί τη νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, με τα κορυφαία συστήματα ALUMINCO!


Στην κοπή της βασιλόπιτας της εταιρίας παραβρέθηκαν πολλοί επίσημοι, εκπρόσωποι του κοινοβουλευτικού και αυτοδιοίκητου χώρου, επιχειρηματίες και πλήθος προσκεκλημένων. Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών ο οποίος ευχαρίστησε τους ιδρυτές της TRIACON για την προσφορά τους στην εκκλησία και την κοινωνία και τους ευχήθηκε για τη νέα Χρονιά.

Οι ιδρυτές της και οικοδεσπότες της εκδήλωσης, κύριοι Αδάμ Ζήσιμος και Απόστολος Κανδηλάρης, με πολυετή και διακεκριμένη παρουσία στο χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, υποδέχθηκαν προσωπικά με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όλους τους προσκεκλημένους.

Στη συνέχεια, σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν: Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Σανίδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMINCO κ. Αργύρης Καρράς και ο πρόεδρος της TRIACON κ. Αδάμ Ζήσιμος.

Ο κ. Αργύρης Καρράς ανέφερε: «Είναι εμφανές πόση αγάπη και προσοχή δίνετε στην επιχείρηση σας αλλά και στους συνεργάτες σας. Είναι σίγουρο ότι η προσήλωση στις λεπτομέρειες και στις ανθρώπινες σχέσεις μόνο επιτυχίες μπορούν να σας φέρουν»
Η εκδήλωση καλύφθηκε από το κανάλι STAR Κεντρικής Ελλάδος.

Απάντηση