Η Aluminco στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022

Η μεγάλη, επίσημη, κλαδική έκθεση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου επιστρέφει και πραγματοποιείται στις 14 με 16 Οκτωβρίου 2022, στο Metropolitan Expo!


Η Aluminco θα δώσει δυναμικά το παρόν στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022, έχοντας στην διάθεσή της περισσότερα από 300 τ.μ. , για το περίπτερό της, σε έναν εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο θα προβάλλεται η ευρεία γκάμα των προϊόντων της.

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα, λόγω των συνθηκών, η έκθεση Ελληνικό Αλουμίνιο 2022, έρχεται να συγκεντρώσει όλους τους σημαντικότερους εκπροσώπους της βιομηχανίας του αλουμινίου.

Η Aluminco, οδηγεί τις εξελίξεις, σχεδιάζοντας και παράγοντας καινοτόμες λύσεις αρχιτεκτονικών συστημάτων. Συστήματα τα οποία αναβαθμίζουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις στις οποίες τοποθετούνται και βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των ενοίκων.

Με συνεχείς επενδύσεις στον εξοπλισμό, την έρευνα και την ανάπτυξη αλλά και σε στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης, η Aluminco θα παρουσιάσει στο περίπτερό της συστήματα που εξασφαλίζουν άριστες επιδόσεις, ασφάλεια, design και ‘δείχνουν’ τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Βρείτε μας στην αίθουσα 3, διάδρομο D4, του Metropolitan expo.

Απάντηση