Η ALUMIL στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» αποτελεί το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων στη χώρα μας. Η ALUMIL θα έχει πολύπλευρη παρουσία στη διοργάνωση, καθώς εκτός από Αργυρός Χορηγός, η εταιρεία μας θα διαθέτει ξεχωριστό standστον χώρο, ενώ κατά τις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν μέρος με ομιλίες τους 6διαφορετικά στελέχη μας.


Τη φετινή χρονιά, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 29 έως τις 31 Μαρτίουκαι θα περιλαμβάνει πάνω από 100 ομιλίες από καταξιωμένους εισηγητές, ενώ θα φιλοξενήσει περισσότερες από 55 κορυφαίες επιχειρήσεις στα Career Days που θα λαμβάνουν χώρα παράλληλα με τις ομιλίες.

Πού απευθύνεται το «Πανόραμα»;

Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης, «το Πανόραμα απευθύνεται σε νέα στελέχη που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, αποφοίτους που αναζητούν την πρώτη τους εργασία και μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τι ζητά η αγορά εργασίας ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα. Σχετικά με το εκπαιδευτικό υπόβαθρο όσων θα συμμετέχουν στο συνέδριο, αυτό «αφορά σε νέους επαγγελματίες, αποφοίτους και φοιτητές πολυτεχνικών σχολών, σχολών πληροφορικής, οικονομικών σχολών, θετικών επιστημών (κυρίως χημικούς, φυσικούς, μαθηματικούς) κ.α.»

Οι ομιλητές της ALUMIL

Η εταιρεία μας θα έχει σημαντική παρουσία στο επίπεδο των ομιλιών του τριήμερου συνεδρίου. Πιο συγκεκριμένα, τα στελέχη μας που θα λάβουν μέρος και οι θεματολογίες για τις οποίες θα μιλήσουν έχουν ως εξής:

Γιώργος Γραμματικόπουλος (Regional Marketing Manager) – «Lead Generation, η πλατφόρμα My Windows και η συνολική εμπειρία των χρηστών κατά την αναζήτηση κατασκευαστών αλουμινίου».

Αλέξανδρος Μιχαηλίδης(Materials & Production Planning Manager) – «Προγραμματισμός της παραγωγής των μονάδων του Κιλκίς και της Ξάνθης & διαδικασίες αναπλήρωσης των Α’ και Β’ υλών».

Οδυσσέας Χρυσικόπουλος (HR Organizational Development Manager) – Συμμετοχή σε πάνελ με θέμα «Η εξέλιξη του εργασιακού τοπίου: προκλήσεις και ευκαιρίες για τα νέα στελέχη με 0-5 χρόνια προϋπηρεσία».

Βασιλική Κανελλοπούλου (Recruiter) & Γλυκερία Σταύρου(Junior Recruiter) – «Η εταιρική κουλτούρα της ALUMIL, οι αξίες της εταιρείας και η στρατηγική σημασία του κλάδου του αλουμινίου».

Σωτήρης Μιχαηλίδης (Business Controller) – «Ο ρόλος τουBusiness Controller. Ποιοι είναι οι πυλώνες και οι στόχοι του τμήματος».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για το 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας!

Απάντηση