H Alumil «ντύνει» 5 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στη Χαλκιδική

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα της Alumil επιλέχθηκαν για 5 μείζονoς σημασίας τουριστικές επενδύσεις στη Χαλκιδική, που μεταμορφώνουν κάθετα το τουριστικό “προφίλ” της Βορείου Ελλάδας.
MED SEA HEALTH RESORT στο Κάνιστρο Παλιουρίου, Κασσάνδρα
Αρχιτέκτονες: Πανέτσος Παναγιώτης & Συνεργάτες, DLP Architects
Συστήματα ALUMIL: S560:Ανασυρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή
M10800: Αίθριο

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 18138″][/images_grid]

Είναι η μεγαλύτερη επένδυση της ανώνυμης ξενοδοχειακής και παροχής υπηρεσιών υγείας εταιρείας «Med Sea Health» και της ξενοδοχειακής κτηματικής εταιρίας «Mare Village» στην περιοχή Κάνιστρο, στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Η επένδυση, που θα αναπτυχθεί σε έκταση 300 στρεμμάτων, αποτελείται από δύο σκέλη. Το πρώτο που ξεκίνησε μόλις πρόσφατα αφορά την ανέγερση ξενοδοχείου πέντε αστέρων με 640 κλίνες, και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια. Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει σύγχρονο υδροθεραπευτικό ιαματικό κέντρο, καθώς στην περιοχή υπάρχουν ιαματικά νερά, ενώ θα υπάρχει και μαρίνα σκαφών αναψυχής 90 θέσεων. Το δεύτερο σκέλος της επένδυσης αφορά την κατασκευή 150 παραθεριστικών κατοικιών, τη δημιουργία ουσιαστικά ενός μικρού χωριού, το οποίο θα αξιοποιηθεί για real estate. Οι 150 παραθεριστικές κατοικίες θα αναπτυχθούν σε έκταση 200 στρεμμάτων και θα διατίθενται προς πώληση με αγοραστικό κοινό και στη διεθνή αγορά.
IKOS OCEANIA στα Νέα Μουδανιά
Αρχιτέκτονες: MMT S.A. ARCHITECTS- CONSULTANTS- MANAGERS
Συστήματα ALUMIL: M8200: Κιγκλιδώματα

Οι Oak Tree Capital Management και ΣΑΝΗ Α.Ε., έχουν εντάξει στην Ikos Resorts (που αποτελεί το νέο brand πολυτελών ξενοδοχείων) το ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο Ιkos Oceania (πρώην Oceania club) στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.
Το Ikos Oceania είναι αμφιθεατρικά χτισμένο πάνω στην παραλία και περιβάλλεται από πλούσιους κήπους συνολικής έκτασης 15 στρεμμάτων. Διαθέτει 298 δωμάτια διαφόρων τύπων και σουίτες με θέα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται τόσο από την κομψότητα όσο και από τις μικρές πινελιές πολυτέλειας που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 18115,18116,18117,18118,18119,18120″][/images_grid] BLUE LAGOON PRINCESS στις Καλύβες Γερακινής, Σιθωνία
Αρχιτέκτονες: ΔΟΥΡΟΣ ΑΕ
Συστήματα ALUMIL: : Συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή
M11000: Ανοιγοανακλινόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή

Στην παραλία του χωριού Καλύβες, μεταξύ του πρώτου και δεύτερου ποδιού στη Χαλκιδική, πρόκειται να λειτουργήσει το «Blue Lagoon Princess», ξενοδοχείο που ιδιοκτησιακά ανήκει στη Eurotel της οικογένειας Δούρου, αλλά το οποίο διαχειρίζεται η αλυσίδα Blue Lagoon Group του κ. Νίκου Ζαχαριά.
Το «Blue Lagoon Princess», δυναμικότητας 250 δωματίων, είναι νεόδμητο, σε αρχιτεκτονική χωριού και περιλαμβάνει πολλές πισίνες, ενώ διαθέτει και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 18121,18122,18123,18124,18125″][/images_grid]

IKOS OLIVIA στη Γερακινή, Σιθωνία
Αρχιτέκτονες: MMT S.A. ARCHITECTS- CONSULTANTS- MANAGERS,
Συστήματα ALUMIL:S350: Συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή
M11000: Ανοιγοανακλινόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή

Στις αρχές της φετινής σεζόν αναμένεται να λειτουργήσει το πλήρως ανακαινισμένο πρώην Gerakina Beach, συμφερόντων του αμερικάνικου επενδυτικού fund Oaktree και της ΣΑΝΗ ΑΕ των αδερφών Ανδρεάδη. Το πολυτελές resort, υπό την ονομασία Ιkos Olivia, θα αποτελέσει τη δεύτερη μεγάλη επένδυση του “διδύμου” που έχει ήδη αναπτύξει το θέρετρο Oceania club στα Νέα Μουδανιά. Η μονάδα βρίσκεται στον συνοικισμό Γερακινής, είναι δυναμικότητας 503 δωματίων και 955 κλινών και στοχεύει στην κατηγορία ultra all-inclusive. Στο Ιkos Olivia οι εγκαταστάσεις απλώνονται ακτινωτά και μπροστά από το πολυώροφο κεντρικό κτήριο.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 18126,18127,18128,18129,18130″][/images_grid]

 

CRONWELL RESORT SERMILIA στα Ψακούδια, Σιθωνία
Αρχιτέκτονες: DELBLU – Χριστοδούλου Βασίλης
Συστήματα ALUMIL: S350: Συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή
M11000: Ανοιγοανακλινόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή
Μ10800: Αίθριο
Μ19800: Φυσούνα με θερμοδιακοπή

«Άγκυρα» στη Χαλκιδική έχει ρίξει και η «Cronwell Hotels & Resorts» που ανήκει στην εικοσάδα των μεγαλύτερων ρωσικών ξενοδοχειακών αλυσίδων, εξαγοράζοντας ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της περιοχής, «Φιλίππειον» (πρώην Σερμύλη) στα Ψακούδια Χαλκιδικής το οποίο μετατρέπει σε πολυτελέστατη μονάδα πέντε αστέρων. Το ξενοδοχείο, που θα μετονομαστεί σε Cronwell Resort Sermilia, με πάνω από 130 δωμάτια, θα ανοίξει τις “πύλες” του, το καλοκαίρι.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 18131,18132,18133,18134,18135″][/images_grid]
Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση