Η ALUMIL διακεκριμένος χορηγός στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ!

Το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου- Σιδήρου αποτελεί ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τον κλάδο.


Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Β.Α.Σ. πραγματοποιήθηκε 17-19 Μαΐου, στη Λάρισα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μεταλλοτεχνουργών Λάρισας και Περιχώρων, καθώς και τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup. Η ALUMIL, έχοντας οικοδομήσει έναν ισχυρό δεσμό συνεργασίας και εμπιστοσύνης, υποστήριξε ως Διακεκριμένος Χορηγός τη διοργάνωση, ενώ η Architectural Aluminium Academy, στην οποία μετέχει η ελληνική πολυεθνική, ήταν Μεγάλος Χορηγός.

Η θεματολογία του συνεδρίου κινήθηκε γύρω από τα ζητήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, Εκπαίδευσης, Πιστοποίησης, Καινοτομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, καλύπτοντας, έτσι, μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που αφορούν τον κλάδο, τους ανθρώπους του, αλλά και γενικότερα το μέλλον και τις προκλήσεις της σύγχρονης δόμησης.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, η ALUMIL εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή Έρευνας & Ανάπτυξης του ομίλου, κ. Φίλιππο Δομαζινάκη, ο οποίος παραχώρησε ομιλία με τίτλο «Βασικές Αρχές Πυροπροστασίας & Πυράντοχα Συστήματα Αλουμινίου».

Απάντηση