GUARDIAN: ΦΩΣ… Ένα υλικό κατασκευής με την χρήση γυαλιού

Η ικανότητα του γυαλιού να συνδυάζει λειτουργικότητα, αντοχή και ομορφιά είναι απαράμιλλη. Έχει να παίξει πολλούς ρόλους στην σύγχρονη αρχιτεκτονική, όπου οι ωφέλειες της σύγχρονης τεχνολογίας ενισχύουν την αιώνια ομορφιά του γυαλιού. Υπάρχουν τώρα λιγότεροι από ποτέ τεχνολογικοί περιορισμοί στη δημιουργικότητα.

Με προόδους στις σχεδιαστικές δυνατότητες όλων των κατασκευαστικών υλικών, συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού, οι αρχιτέκτονες έχουν διαθέσιμο ένα φάσμα προϊόντων, που τους δίνει την ελευθερία να σχεδιάζουν με φως.

Ιδρυμένη το 1932, μια από τις πιο σημαντικές προόδους της ιστορίας της GUARDIAN συνέβη το 1970, όταν ξεκίνησε να παράγει επίπεδο γυαλί με την μέθοδο float. Οι εξελίξεις της στην ποιότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία και την εξυπηρέτηση του πελάτη, αντανακλούν στις αλλαγές της παγκόσμιας αγοράς παραγωγής γυαλιού. Το 1977, η GUARDIAN Industries Corp. παρουσίασε τις πληρέστερες σειρές αρχιτεκτονικών γυαλιών: τις σειρές SunGuard(r). Αυτό επιβεβαίωσε την πρωτοπορία της σαν παγκόσμιας κατασκευαστικής και εξελικτικής εταιρεία παραγωγής γυαλιού για την οικοδομική βιομηχανία. Με τα κεντρικά της στο Auburn Hills (Μίσιγκαν – Η.Π.Α.), η ιδιωτική εταιρεία απασχολεί σήμερα 19.000 άτομα προσωπικό σε 20 χώρες. Στην Ευρώπη, το πρώτο εργοστάσιο της GUARDIAN ιδρύθηκε το 1981 στο Λουξεμβούργο, ενώ σήμερα περιλαμβάνουν 9 εργοστάσια σε όλη την ήπειρο.

ΓΥΑΛΙ

Όχι απλά ένα υλικό για να κοιτάς μέσα από αυτό, αλλά ένα υλικό με πολλές άλλες χρήσεις

Είναι ξεκάθαρο να καταλάβει κανείς ότι το γυαλί δεν είναι μόνο γυαλί. Ο κατάλογος των διαφόρων προϊόντων, που παράγει η GUARDIAN από γυαλί είναι εντυπωσιακά μεγάλος και πολυποίκιλος. Όλα αυτά τα προϊόντα ένα έχουν κοινό: την ποιότητα. Η αφοσίωση της GUARDIAN στην παραγωγή σύγχρονων, υψηλής ποιότητας προϊόντων σημαίνει την ικανότητά της να παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως θερμικά σκληρυμένων και πλήρως δυναμένων να γίνουν σέκιουριτ υαλοπινάκων, χαμηλής εκπομπής υαλοπινάκων (low-E), θερμομονωτικών και ανακλαστικών υαλοπινάκων, καθώς επίσης και επιστρωμένων και πολυστρωματικών (laminated) υαλοπινάκων, με αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και απόδοσης (high performance).

Το φάσμα προϊόντων SunGuard® προσφέρει βελτιστοποίηση σε όλα τα επίπεδα:

• Ομοιόμορφου χρωματισμού

• Ενισχυμένης αντοχής και ευελιξίας επεξεργασίας

• Μέγιστη διαπερατότητα φωτός

Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που τα προϊόντα SunGuard® σας βοηθούν να Xτίσετε με φως (Build with LightΤΜ), μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.eu.en.sunguardglass.com

Καινοτομία

Όχι απλά μια καλή ιδέα, αλλά μια πραγματικότητα

Επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή της στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και αποτελεσματικών διαδικασιών, η GUARDIAN ίδρυσε το 2000 το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας, για την ανακάλυψη και εξέλιξη νέων επιστρώσεων και παραγωγικών μεθόδων. Με ερευνητικά κέντρα στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη, η GUARDIAN αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα SunGuard®, ενώ παράλληλα τείνει στα όρια της απόδοσης με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και των διαδικασιών (state-of-the-art ). Επιστήμονες και μηχανικοί παγκοσμίου επιπέδου εξασφαλίζουν ότι οι καινοτομίες είναι πρακτικές και προσανατολισμένες στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Η στόχευση είναι σε αποτελεσματικές λύσεις, που προσφέρουν τα νέα υλικά για την ενσωμάτωση του φωτός στα κτίρια του αύριο – ή με άλλα λόγια η εφαρμοσμένη οπτική.

Λειτουργικότητα

Όχι απλά η επίτευξη των τεχνικών προδιαγραφών, αλλά η κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών της

Καθώς η επιλογή του είδους του υαλοπίνακα επηρεάζει σημαντικά το κόστος, την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας και την αισθητική ενός οικοδομικού έργου, οι αρχιτέκτονες πρέπει να γνωρίζουν σε ποιόν θα πρέπει να βασισθούν. Τα δοκιμασμένα και ελεγμένα προϊόντα SunGuard® της GUARDIAN προσφέρουν αυτό που υπόσχονται, δηλαδή υψηλής ποιότητας, δημιουργικές λύσεις, που συναντούν αυτές τις απαιτήσεις. Κτίζοντας με φως, τα προϊόντα SunGuard® λαμβάνουν υπ’ όψη τον ηλιακό έλεγχο, την θερμομόνωση, την πυρκαγιά, τον θόρυβο, την ασφάλεια, την ιδιωτικότητα, χωρίς να περιορίζουν την δημιουργικότητα. Αρκετά αρχιτεκτονικά εργαλεία έχουν σχεδιασθεί για να απλοποιήσουν τις προδιαγραφές εγγράφων και την ανεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές – ένα πλεονέκτημα τόσο για τους αρχιτέκτονες, όσο και για τα κτίρια τους.

Προσωπικό

Όχι απλά εργαζόμενοι, αλλά αφοσιωμένοι συνεργάτες

Τίποτε δεν επιτυγχάνει όπως η επιτυχία. Έχοντας τους κατάλληλους ανθρώπους να παράγουν τα κατάλληλα προϊόντα την κατάλληλη χρονική στιγμή στον κατάλληλο τόπο βελτιώνει την εμπιστοσύνη. Αλλά είναι η εκπαίδευση και η ανάπτυξη αυτών των ανθρώπων που κάνει την διαφορά. Όταν δουλεύοντας μαζί με τους πελάτες που απαιτούν τα υψηλότερα επίπεδα κατάρτισης να συναντήσουν τις δικές τους ανάγκες, τότε είναι που χρειάζονται οι πλέον πρόσφατες γνώσεις και ικανότητες. Αυτές, μαζί με ένα αποκεντρωμένη δομή διοίκησης, που διασυνδέει την υπευθυνότητα του κάθε εργαζόμενου με ένα ευέλικτο οργανισμό, προσφέροντας ταχείες αντιδράσεις σε νέες προκλήσεις. Σαν ηγετική παρουσία σε μια αυξανόμενη αγορά, η εταιρεία προστατεύει σαν βασική προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της, εξασφαλίζοντας λειτουργίες και συνθήκες εργασίας στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα. Η GUARDIAN είναι αφοσιωμένη να προσφέρει, να λειτουργεί και να εξασφαλίζει διαδικασίες, που υπερβαίνουν τα επίπεδα της αγοράς, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η επιτυχία της βασίζεται στους εργαζομένους της.

Περιβαλλοντική προστασία

Όχι απλά εδώ και τώρα, αλλά φροντίδα και εξασφάλιση και για το αύριο

Στην GUARDIAN λαμβάνεται υπ’ όψη σαν σημαντική παράμετρος για την παραγωγή και χρήση του γυαλιού, η σε βάθος κατανόηση των περιβαλλοντικών θεμάτων. Η περιβαλλοντική μας πολιτική διασφαλίζει ότι λειτουργούμε σε κάθε τομέα σε πλήρη συμφωνία με την τοπική περιβαλλοντική νομοθεσία. Η πολιτική αυτή συνεχώς παρακολουθείται και αναθεωρείται, με διαδικασίες που αποσκοπούν στην μείωση των εκπομπών και της κατανάλωσης ενέργειας. Ο κάθε εργαζόμενος είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής στην εργασία του, αποσκοπώντας στην επίτευξη ενός αποτελέσματος περιβαλλοντικής προστασίας για το οποίο αισθάνεται υπερηφάνεια. Σε γενικές γραμμές, η μείωση των απωλειών και η μεγιστοποίηση της δυνατότητας υποστήριξης της περιβαλλοντικής προστασίας είναι η βάση της φιλοσοφίας της GUARDIAN. Όλες οι υπεύθυνες εταιρείες φέρονται προς το περιβάλλον με φροντίδα και η GUARDIAN είναι στην ευχάριστη θέση να πρωτοπορεί, όχι μόνον προς ίδιον όφελος αλλά και για τις μελλοντικές γενιές.

Στάνταρντ ηθικής

Δεν είναι μόνο το γυαλί της GUARDIAN που είναι Διάφανο

Η διαφάνεια και η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι κλειδιά στις συναλλαγές της GUARDIAN με τους πελάτες της, τους προμηθευτές της, τις κανονιστικές αρχές – στην πράξη στις συναλλαγές της με τον καθένα. Είτε τηρώντας χρόνους παράδοσης, είτε τιμώντας οικονομικές συμφωνίες, για την GUARDIAN ο σεβασμός είναι η στην καρδιά ενός πελατοκεντρικού συστήματος υποστήριξης και υπηρεσιών. Η στελέχωση με αφοσιωμένες ομάδες υψηλού επιπέδου θεωρείται περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας, που με τη σειρά της επιδεικνύει αφοσίωση σε υψηλά ηθικά στάνταρντς και κοινωνική συμπεριφορά. Η υπευθυνότητα αυτή λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη σε όλα τα επίπεδα, ώστε να συντηρεί τις αξίες και τα οράματα της εταιρείας και την εξασφάλιση μιας επικερδούς ανάπτυξης.

Πελατειακή υποστήριξη

Δεν είναι απλά μια διεύθυνση μέσα στην εταιρεία, αλλά μια πλήρης εταιρική παιδεία

Πολλά χρόνια συγκεντρωμένης εμπειρίας εξασφαλίζουν στην GUARDIAN την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών σε όλες τις λειτουργίες της εταιρείας. Συνδυάζοντας ικανότητες συμβουλευτικών υπηρεσιών, υψηλή ποιότητα προϊόντων και αξιόπιστη υποστήριξη, οι πελάτες μας εξασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα τεχνικής αρτιότητας. Η GUARDIAN προσφέρει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών ευρέος φάσματος, που συνεχώς εξελίσσονται μέσα από την συνεχή αλληλεπίδραση και τον διάλογο με τους πελάτες της. Η πανίσχυρη συνέργεια, της τεχνολογίας, των προϊόντων και της αφοσίωσης, δίνει στην GUARDIAN την εξειδίκευση να βοηθά τους αρχιτέκτονες να «κτίζουν με φως» (Build with LightΤΜ).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.eu.en.sunguardglass.com ή επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπό μας, Μηχανολόγο Μηχανικό – Διευθυντή Μάρκετινγκ στην Ελλάδα και Κύπρο κ. Γιώργο Παπαδόπουλο (τηλ. +30 694 793 4055).

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 10970,10971,10972,10973,10974″][/images_grid]

Απάντηση