Η Google επέλεξε ενεργειακά συστήματα της Alumil. Εσείς;

Alumil

Η Alumil, η μεγαλύτερη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας, σχεδίασε και ανέπτυξε προηγμένα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, με γνώμονα το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο που ισχύει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.


Τα ενεργειακά κουφώματα της Alumil κατατάσσονται στις υψηλότερες κατηγορίες απόδοσης βάσει Ευρωπαϊκών και Διεθνών προδιαγραφών. Τα συστήματα που παρουσιάζονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη της Ελλάδας, καθώς υπερκαλύπτουν τα όρια θερμομόνωσης που θέτει ο Κ.ΕΝ.Α.Κ. (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων).

Αντικαθιστώντας τα παλιά κουφώματα με θερμομονωτικά κουφώματα Alumil Smartia & Comfort μπορείτε να μειώσετε έως 27% το κόστος θέρμανσης, το οποίο αντιστοιχεί σε εξοικονόμηση 700 ευρώ ετησίως!

Ο νέος τρόπος ζωής και το υψηλό ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρμανσης επιβάλλουν πλέον την χρήση ενεργειακών συστημάτων αλουμινίου με υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο και υψηλή αισθητική.

Η Alumil, με ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, παραμένει πρωτοπόρος στο σχεδιασμό λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων και εξελιγμένων προϊόντων τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

H Google εμπιστεύθηκε τα συστήματα της Alumil για την αντικατάσταση των κουφωμάτων της στα γραφεία της, στη Νέα Υόρκη.

Ο αμερικάνικος τεχνολογικός κολοσσός Google, θέλοντας να μετατρέψει τα γραφεία του σε κτίριο σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης, απαίτησε τη δημιουργία παραθύρων πολύ υψηλής θερμομόνωσης με συντελεστή θερμοπερατότητας Uw=0,58 W/m2K.

Η Alumil είναι η μόνη εταιρεία που ανταποκρίθηκε πλήρως στο αίτημα, προτείνοντας μάλιστα ακόμη υψηλότερη θερμομόνωση σε σχέση με τις προδιαγραφές με συντελεστή θερμοπερατότητας Uw=0,55 W/m2K.

Η Alumil, επιδεικνύοντας υψηλή ταχύτητα και ευελιξία σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παραγωγής που βασίζεται σε «πράσινες διαδικασίες», κέρδισε εξ αρχής την εμπιστοσύνη της Google, σημειώνοντας μία ακόμη μεγάλη επιτυχία.

Σήμερα, το έργο της Google αποτελεί τον βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας όλων των νέων συστημάτων της Alumil.

Γιατί κουφώματα Αλουμινίου;

Προτιμήστε τα κουφώματα αλουμινίου για το πλήθος πλεονεκτημάτων που προσφέρει το αλουμίνιο ως υλικό.

  • Το αλουμίνιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο χρόνο και στη διάβρωση.
  • Είναι ανακυκλώσιμο υλικό και συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη μας.
  • Έχει πολύ υψηλή αντοχή με πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες και πολύ καλή σχέση αντίστασης/βάρους με αποτέλεσμα να προσφέρει ιδιαίτερα στιβαρά και ασφαλή κουφώματα.
  • Δεν είναι εύφλεκτο και δεν εκπέμπει τοξικά αέρια όταν εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες.
  • Προσφέρει σχεδόν απεριόριστες αποχρώσεις (βαφή, ανοδίωση, απομίμηση ξύλου).
  • Τα κουφώματα αλουμινίου είναι ιδιαίτερα λειτουργικά καθώς το αλουμίνιο είναι σταθερό υλικό με ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα συστολής και διαστολής.
  • Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου έχουν άριστες μονωτικές ιδιότητες (θερμομόνωση, ηχομόνωση, αεροστεγάνωση, υδατοστεγάνωση).

Απάντηση