Γλωσσού DOMUS: Ποιότητα και αντοχή στο χρόνο που δεν αντιγράφεται

Print Friendly, PDF & Email

Η Γλωσσού κυκλοφόρησε από τη DOMUS το 1984 και γρήγορα απέκτησε φανατικό κοινό. Την προτίμησε ο κατασκευαστής γιατί ήταν η πρώτη κλειδαριά που έβγαλε πραγματικά μεγάλη γλώσσα’’ 17 χιλιοστών με μία μόνο περιστροφή του κλειδιού.

Την εκτίμησε ο καταναλωτής γιατί του έδωσε μεγαλύτερη ασφάλεια. Σταδιακά, η γλωσσού καταξιώθηκε από κατασκευαστές και καταναλωτές σαν ένα προϊόν με τέλεια λειτουργία και απαράμιλλη αντοχή στο χρόνο. Οι προσπάθειες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της DOMUS για περαιτέρω εξέλιξη της κλειδαριάς προς διευκόλυνση του κατασκευαστή, οδήγησαν το 2004 στη νέα Γλωσσού με ρυθμιζόμενη άνω γλώσσα. Με τη ρύθμιση στην άνω γλώσσα καλύπτεται το κενό μεταξύ φύλλου – κάσας και γίνεται εύκολα η μετατροπή σε αριστερή – δεξιά με τοποθετημένη την κλειδαριά. Σε συνδυασμό με το ρυθμιζόμενο αντίκρισμα της DOMUS για την εφαρμογή το φύλλου στην κάσα χωρίς μπόσικα, η Γλωσσού καλύπτει ακόμα περισσότερο τον κατασκευαστή.

Στην οικογένεια Γλωσσού ανήκει και η ΙΝΟΧ Γλωσσού, που προτείνεται από τη DOMUS με INOX αντίκρυσμα για περιοχές με υψηλή υγρασία ή περιβαλλοντικούς ρύπους. Επιπλέον, για ασφάλεια βαρέως τύπου προτείνεται η Μαχαιρωτή Γλωσσού (απλή & inox) με ρυθμιζόμενη άνω γλώσσα και κάτω γλώσσα που βγαίνει 25 χιλιοστά.

Υπάρχουν πλέον διαφορετικές κλειδαριές Γλωσσού για όλες τις ανάγκες. Όμως όλες εγγυώνται ασύγκριτη λειτουργία, άφταστη αντοχή και ασφάλεια. Αν μάλιστα συνδυαστούν με το Ιnox πόμολο της DOMUS 6200Χ και τη Ροζέτα Ασφαλείας 20033Ν για αντιδιαρρηκτική προστασία του κυλίνδρου, επιτυγχάνεται υψηλή αισθητική και ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στην ανοιγόμενη πόρτα.
Η πλήρης γκάμα των προϊόντων DOMUS για Ανοιγόμενες Πόρτες Αλουμινίου-Σιδήρου (κλειδαριές – πόμολα – κύλινδροι – ροζέτα ασφαλείας), είναι διαθέσιμη από το δίκτυο συνεργατών της DOMUS σε όλη την Ελλάδα.

Απάντηση