Γιώργος Καββαθάς: Προκλήσεις και ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΠΟΒΑΣ

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 πραγματοποίησε το 1ο Κλαδικό διαδικτυακό Forum. Η εκδήλωση είχε διάρκεια 4 ωρών και διεξήχθη στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ. Με κεντρικό σύνθημα «Η ΠΟΒΑΣ Ακούει, Ενημερώνει, Εκπαιδεύει και Απαντά σε όλους και για όλα» και με περισσότερους από 120 συμμετέχοντες, αναλύθηκαν, συζητήθηκαν και απαντήθηκαν ερωτήσεις για θέματα που απασχολούν τον κλάδο.


To 1ο Web Forum της ΠΟΒΑΣ ξεκίνησε με μία σύντομη εισαγωγή από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθά, ο οποίος απαντώντας σε ερωτήσεις της κας Κρίκου και του κου Γαλατά, εστίασε στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, δίνοντας σημαντικά στοιχεία από την έρευνα που παρουσίασε το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, σχετικά με το περιβάλλον το οποίο διαμορφώνεται για την αγορά, την απασχόληση και την κοινωνία.

Αναφέρθηκε με πολύ θετικά σχόλια στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η ΠΟΒΑΣ εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στις δράσεις της Ομοσπονδίας που αποτελεί το ανώτερο θεσμικό όργανο του κλάδου.

Απάντηση