Fischer: Νέα γενιά καινοτόμων βυσμάτων DUO-Line

DUO-Line

H fischer πάντα διακρίνεται για τα καινοτόμα και έξυπνα προϊόντα της και τη συνεχή προσπάθεια για περαιτέρω εξέλιξη και βελτίωση αυτών.


Αυτό ισχύει για όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, όπως τα χημικά και μεταλλικά αγκύρια βαρέως τύπου, τα συστήματα στήριξης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, τα χημικά και συγκολλητικά προϊόντα, καθώς και τα υλικά παθητικής πυροπροστασίας. Η τελευταία καινοτομία που ξεχωρίζει οπτικά (διχρωμία γκρι-κόκκινο), αλλά κυρίως για τις επιδόσεις και ξεχωριστές ιδιότητες της, είναι τα τέσσερα προϊόντα της οικογένειας DUO-Line.

Όλα τα προϊόντα της σειράς DUO-Line είναι ύψιστης ποιότητας και αποτελούνται από πολυαμίδιο με αυξημένο ειδικό βάρος υλικού που έχει ως αποτέλεσμα να μένουν αναλλοίωτα και ασφαλή στο χρόνο, ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασιακές επιρροές (κρύο-ζέστη).

Δείτε την γκάμα DUO-Line:

DuoPower για όλα τα δομικά υλικά

To DuoPower είναι «σκεπτόμενο βύσμα» και εξαιρετικά ευέλικτο στη χρήση, καθώς προσαρμόζεται αυτομάτως, από μόνο του, στις απαιτήσεις του κάθε δομικού υλικού.

Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για όλα τα δομικά υλικά από σκυρόδεμα, διάτρητο τούβλο, γυψοσανίδα κλπ. Αναλόγως στο δομικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί αντιδρά είτε με τριβή σε συμπαγή υλικά, με διόγκωση σε διάτρητα και με κόμπο πίσω από λεπτότοιχα. Με ένα βύσμα έχουμε λύση για όλες τις περιπτώσεις.

DuoTec για λεπτότοιχα υλικά

To DuoTec είναι βύσμα καταρχήν σχεδιασμένο για λύσεις σε λεπτότοιχα υλικά λίγων χιλιοστών (π.χ. γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, λαμαρίνα κ.λπ.), που είναι και ιδιαίτερα δύσκολα να αντιμετωπιστούν.

Διπλώνει εύκολα ώστε να περάσει στο πίσω μέρος του κάθε λεπτότοιχου υλικού και στη συνέχεια ξεδιπλώνει αυτομάτως, ώστε να δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή επιφάνεια αντίστασης και να βιδωθεί η βίδα. Έτσι μπορεί να παραλάβει ουσιαστικά το μέγιστο της αντοχής που επιτρέπει το δομικό υλικό. Επίσης είναι και «σκεπτόμενο βύσμα» καθώς, σε περίπτωση που από κάποιο λάθος δεν υπάρχει κενό και λεπτότοιχο υλικό, αλλά συμπαγές (π.χ. σκυρόδεμα), δε διπλώνει αυτομάτως και ασκεί τριβή, ώστε να συμπεριφερθεί σαν κοινό βύσμα.

DuoSeal για στεγάνωση σε χώρους με υγρασία

To DuoSeal είναι το πρώτο βύσμα που έχει σχεδιαστεί να προσφέρει πιστοποιημένη στεγάνωση ειδικά σε χώρους με υγρασία, όπως το μπάνιο. Στους χώρους αυτούς υπάρχει συνεχής εμποτισμός των τοίχων με νερό και υγρασία που έχει ως αποτέλεσμα να εισχωρεί σταδιακά στο εσωτερικό των τοίχων από αδύνατα σημεία (όπως τρύπες για βύσματα στήριξης ειδών υγιεινής ή πετσετών κ.λπ.) και στη συνέχεια να δημιουργεί παραμένουσες εμφανείς υγρασίες και το επικίνδυνο φαινόμενο της διάβρωσης του σιδηρού οπλισμού των οικοδομών.

Το DuoSeal έχει ειδικά σχεδιασμένο λαιμό που σφραγίζει 100% την οπή και σε συνδυασμό με την ανοξείδωτη βίδα, που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, προσφέρει ιδανική λύση για στερεώσεις σε περιβάλλον με υγρασία και νερό.

DuoBlade αυτοδιάτρητο βύσμα γυψοσανίδας

To DuoBlade είναι ιδανικό για την στήριξη στατικών φορτίων σε γυψοσανίδα. Με την ειδική μύτη κεντραρίσματος (αποσπάται αυτομάτως στη συνέχεια) και τις τρείς λεπίδες για εύκολη διάτρηση εξασφαλίζεται η σωστή τοποθέτηση του βύσματος.

Η καινοτόμα ιδιότητα για πρόσθετη μικρή εκτόνωση στη λεπτή γυψοσανίδα προσφέρει την δυνατότητα για μεγαλύτερα φορτία και ασφάλεια. Επίσης διαθέτει αντιολισθητικά πτερύγια για αποτροπή περιστροφής μέσα στην τρύπα, που βοηθούν στην εργονομία και στην αποφυγή ασταθούς στήριξης

Απάντηση