Extraplastica: Ενημερωτική ημερίδα στην Infacoma

Από τα περίπτερα που ξεχώρισαν το 2012 στην διεθνή Έκθεση ΙINFACOMA που έγινε στην Θεσσαλονίκη ήταν το περίπτερο της  EXTRAPLASTICA & EXTRACOLOR. Η εταιρία παρουσίασε τα νέα προϊόντα της που έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια και την άνεση του τελικού καταναλωτή.

 Συγκεκριμένα, μεταξύ των άλλων, παρουσιάστηκε η κλειδαριά ασφαλείας με ενσωματωμένες λάμες στο κατωκάσι για ρολά και γκαραζόπορτες. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που λανσάρεται αποκλειστικά από την EXTRAPLASTICA και έχει ως βάση την μακροχρόνια τεχνογνωσία της εταιρείας. Επιπλέον, για οικιακά ρολά και περισσότερη ασφάλεια παρουσιάστηκαν οι δέστρες ασφαλείας που ασφαλίζουν σε κάθε κατέβασμα. Αυτό σημαίνει ότι όταν κατεβαίνει το ρολό οι δέστρες ασφαλείας το πιέζουν συνέχεια προς τα κάτω, έτσι είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως αδύνατο να παραβιαστεί.

Στις παραπάνω περιπτώσεις για να επιτευχθεί η μέγιστη, ασφάλεια επιλέγεται ρολό – γκαραζόπορτα με φυλλαράκι προφίλ αλουμινίου. Επιπλέον, όσον αφορά την ασφάλεια στις γκαραζόπορτες παρουσιάστηκε ο δέκτης με ενσωματωμένο συναγερμό και ενσωματωμένο φως και μπουτόν κίνησης. Ο συγκεκριμένος δέκτης συνδυάζεται  με ειδικό λάστιχο στο κατωκάσι της γκαραζόπορτας που περιέχει ασύρματο φωτοκύτταρο. Φωτοκύτταρο στο λάστιχο που εφαρμόζει στο κατωκάσι της γκαραζόπορτας υπάρχει και ενσύρματο και συνδυάζεται είτε με απλό δέκτη, είτε με δέκτη με ενσωματωμένο συναγερμό.

Παρουσιάστηκαν επίσης δυο λύσεις για την μη παραβίαση του μηχανισμού της μανιβέλας, όταν η γκαραζόπορτα λειτουργεί με μοτέρ-μανιβέλα, προκειμένου το ντιζάκι να μην είναι εκτεθειμένο στην εξωτερική πλευρά του γκαράζ. Η μία οικονομικότερη λύση είναι η κλειδαριά στο ντιζάκι της μανιβέλας και η δεύτερη λύση είναι το κουτί απασφάλισης, το οποίο κρύβει το ντιζάκι της μανιβέλας και ανοίγει επίσης με κλειδί.

Επίσης παρουσιάστηκε το νέο φυλλαράκι προφίλ για ρολό 8 Χ 16 διάτρητο ίσιο προφίλ για πολύ καλό εξαερισμό και φωτισμό του χώρου για οικιακά ρολά και μεγάλα ανοίγματα. Είναι ένα φυλλαράκι που δίνει μια νέα αισθητική στο ρολό και θα αποτελέσει την νέα τάση στην εγχώρια αγορά και όχι μόνο.

Ακόμα παρουσιάστηκαν το προφίλ αερισμού και το προφίλ φωτισμού για γκαραζόπορτες ή καταστήματα. Έχουν διπλή χρήση διότι είτε χρησιμοποιούνται για καλύτερο αερισμό και εξαερισμό ενός γκαράζ, είτε για φωτισμό και εξαερισμό της βιτρίνας ενός καταστήματος.

Τα νέα κουτιά θερμοδιακοπής της ΕXTRAPLASTICA, αποκλειστικού σχεδιασμού της εταιρείας παρουσιάστηκαν επίσης στο περίπτερο της Έκθεσης. Οι νέες διαστάσεις είναι 13,7 Χ 24,0 (Ίσιο & Πομπέ) και 18,2 Χ 24,0 (Ίσιο & Πομπέ) με ενσωματωμένη χυτή γλύστρα αλουμινίου. Τα νέα κουτιά θερμοδιακοπής, όπως άλλωστε και το κουτί που προϋπήρχε (20,5 Χ 25,6 Ίσιο & Πομπέ), διαθέτουν δύο τοιχώματα επισκέψεων καθιστώντας τα εύκολα προσβάσιμα για οποιαδήποτε επέμβαση στο ρολό. Μεγάλη προσοχή επίσης  δόθηκε στις θερμομονωτικές τους ιδιότητες, καθώς διαθέτουν επίστρωμα πετροβάμβακα 5 cm με πυκνότητα 100Kg/m3, για μέγιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Ας σημειωθεί ότι όλα τα ρολά, οι γκαραζόπορτες και τα συστήματα σήτας  της ΕXTRAPLASTICA ήταν βαμμένα με τα νέα χρώματα ξύλου και τα νέα υπερανθεκτικά ειδικά χρώματα που αντέχουν στον χρόνο, του βαφείου EXTRACOLOR. Το βαφείο EXTRACOLOR συνεχώς λανσάρει νέους χρωματισμούς που εναρμονίζονται ή διαμορφώνουν κάθε φορά τις τάσεις της αγοράς, προκειμένου για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των συνεργατών της εταιρείας.

Ας μην ξεχνάμε ότι η σύγχρονη αρχιτεκτονική υπαγορεύει όχι πλέον μουντές πόλεις και κτίρια , αλλά κατασκευές με άποψη και κυρίως νέες χρωματικές παραλλαγές, ανάγκες που ικανοποιούνται στον μέγιστο βαθμό από την EXTRACOLOR.

Όσον αφορά τα αντικουνουπικά συστήματα παρουσιάστηκε η σήτα οριζόντιας κίνησης με ερπύστρια και ίσιο πανί, όπως επίσης και η «λεπτή» σήτα που χωράει και σε άνοιγμα μέχρι και 2 cm, ιδανική για μικρού πλάτους κουφώματα και ειδικές κατασκευές.

Όλα τα παραπάνω ενθουσίασαν και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των πελατών της εταιρείας και των επισκεπτών της Έκθεσης, αφού ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα από τα εξειδικευμένα στελέχη των EXTRAPLASTICA-EXTRACOLOR, καθώς και τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στην αγορά του ρολού και της βαφής αλουμινίου.

Φέτος η εταιρεία αποφάσισε να συσφίξει περισσότερο τις σχέσεις της με τους κατασκευαστές του κλάδου οργανώνοντας ενημερωτική ημερίδα  που θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση Infacoma της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 16:30μ.μ.-19.30μμ στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.ΒΕΛΛΙΔΗΣ στην Αίθουσα 6 ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει επίσης ενημέρωση για τα μοτέρ και τους αυτοματισμούς της εταιρείας SOMFY.

Η παρουσία όλων των επαγγελματιών του κλάδου μας θα τιμήσει την εκδήλωσή μας και θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Απάντηση