Εξοικονομώ II: Αλλαγές στη γραμμή υποστήριξης & Αλλαγή email χρήστη

Εξοικονομώ-II
Print Friendly, PDF & Email

Διευκρινίσεις για την δήλωση ηλεκτρονικής διεύθυνσης χρηστών στο πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ».

Από την Δευτέρα 23/7/2018, αλλάζει η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Γραμμής Υποστήριξης του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ Τομέα Ενέργειας.

Η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία οι χρήστες παρακαλούνται να χρησιμοποιούν είναι support.ekoii@exoikonomisi2-ypen.gr.

Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας η προηγούμενη ηλεκτρονική διεύθυνση (support.ekoii@prv.ypeka.gr) θα συνεχίζει να δέχεται μηνύματα, τα οποία για μεταβατικό διάστημα μέχρι την απενεργοποίηση της θα προωθούνται και θα απαντώνται από τη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι ή εν λόγω γραμμή υποστήριξης δεν αφορά την διαδικασία καταχώρησης στοιχείων για την υποβολή δανείου, για θέματα της οποίας οι αιτούντες πρέπει να καλούν στις γραμμές εξυπηρέτησης της τράπεζας της επιλογής τους

Αλλαγή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Γραμμής Υποστήριξης του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Σε περιπτώσεις όπου παρατηρούνται προβλήματα με την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι χρήστες εισάγουν στο πληροφοριακό σύστημα, συστήνεται η αλλαγή της και η καταχώρηση νέας.

Σε κάθε περίπτωση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή χρηστών θα πρέπει να δηλώνεται για 1η φορά στο πληροφοριακό σύστημα για να γίνει αποδεκτή.

Υλοποίηση έργων

Οδεύοντας προς την υλοποίηση των έργων τους οι δικαιούχοι του προγράμματος (αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται σε διαδικασία έγκρισης δανείου), θα πρέπει να ερευνήσουν άμεσα την αγορά και να καταλήξουν σε προμηθευτές και συνεργάτες.

Σε αυτή την κατεύθυνση, το RunMyProject by B2Green μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο εργαλείο, για τις ιδανικές προτάσεις παρεμβάσεων στα πλαίσια του νέου «εξοικονομώ», σε κατηγορίες όπως:

  • θερμομόνωση
  • αντικατάσταση κουφωμάτων
  • υαλοπίνακες
  • αντλίες θερμότητας
  • λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου ή πετρελαίου
  • συστήματα σκίασης
  • συστήματα ηλιοθερμίας
  • συστήματα γεωθερμίας
  • αυτοματισμούς θέρμανσης

Πατώντας στις παραπάνω κατηγορίες, μπορούν οι δικαιούχοι (& όχι μόνο) του «εξοικονομώ II» να βρουν τον κατάλληλο συνεργάτη για αυτούς, για την αντίστοιχη κατηγορία παρέμβασης.

Πηγή: b2green.gr

Απάντηση