2017 Αλουμίνιο Ειδήσεις

Exalco: Σεμινάρια στην Πελοπόννησο στις 3-4 Οκτωβρίου

Print Friendly, PDF & Email

Η Βιομηχανία Αλουμινίου Exalco S.A, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία επαγγελματικά σεμινάρια νέων τεχνολογιών στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Πάτρα και στην Καλαμάτα στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2017 με τίτλο «Οι εξελίξεις στην αγορά του αλουμινίου και τα νέα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα της Exalco».


Στόχος ήταν η ενημέρωση των κατασκευαστών και συνεργατών στο χώρο του αλουμινίου για τα νέα προϊόντα και τις δραστηριότητες της βιομηχανίας.

Στα ενημερωτικά σεμινάρια παρουσιάζονται οι στόχοι και η συνεχής ανάπτυξη της Exalco, συγκεκριμένα έγινε η παρουσίαση της βιομηχανίας από τον αντιπρόεδρο & διευθύνοντα Σύμβουλο της Exalco κ. Αθ. Τσιάρα.

Παρουσιάστηκαν τα συστήματα αλουμινίου Exalco από τον Διευθυντή Έρευνας & Ανάπτυξης κ. Γρ. Κωνσταντόπουλο, και ακολούθησαν οι παρουσιάσεις για τις προδιαγραφές κουφωμάτων αλουμινίου στην Ενεργειακή Αναβάθμιση από τον μηχανολόγο-μηχανικό της Εxalco κ. Παν Κλησιάρη.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, ακολούθησε δεξίωση.

Σε αυτές τις άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις οι παρευρισκόμενοι έλαβαν ενημέρωση τόσο για τεχνικά θέματα όσο και για εταιρικά.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να δειγματιστούν και να εξετάσουν τα νέα προϊόντα της εταιρίας αλλά και να επιλύσουν τυχόν θέματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην εργασία τους.

Η Exalco συνεχίζει τη διοργάνωση σεμιναρίων και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Απάντηση