Συνεργάτες και κατασκευαστές της Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε. απ’ όλη την Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα και την Ευρυτανία, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στην εκδήλωση της Παρασκευής 4/4 που πραγματοποιήθηκε σε χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Larissa Imperial στη Λάρισα. Το πρώτο μέρος της παρουσίασης είχε θέμα τις νέες καινοτόμες εξελίξεις και εφαρμογές των προϊόντων της Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε.
Παράλληλα, οι συνεργάτες και κατασκευαστές ενημερώθηκαν για εμπορικά θέματα όπως και για τις ενέργειες επικοινωνίας της Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε. Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε σεμινάριο πωλήσεων και χρήσης των νέων κοινωνικών δικτύων (social media). Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ακολούθησε δείπνο εργασίας. Από πλευράς της εταιρείας παρευρέθησαν και έκαναν σχετικές παρουσιάσεις, ο Εμπορικός Διευθυντής κος Μηνάς Δεμερτζής, ο Διευθυντής Marketing κος Νίκος Παπαβασιλείου, ο Διευθυντής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης κος Παντελής Σφήκας και ο Brand Manager κος Χρήστος Λουκάς, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της εταιρείας κύριοι Ονίκ Παλαντζιάν και Λυμπάρης Κεβορκιάν.
Οι παρουσιάσεις και τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και σε άλλα μέρη της χώρας, ενισχύοντας εμπράκτως την διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση του εμπορικού δικτύου και των συνεργατών κατασκευαστών της Europa. Σε συνέχεια και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Δράσης της Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε. σε συνεργασία με το εθελοντικό δίκτυο Προσφέρω διατέθηκαν μερίδες φαγητού στο συσσίτιο που πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση στην πόλη της Λάρισας.
[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12287,12289,12291″][/images_grid]