Europa: Λανσάρει τα νέα συστήματα EOS και ESS στο δίκτυο κατασκευαστών

EOS-ESS-συστήματα

Μετά την 1η παρουσίαση των νέων συστημάτων EOS και ESS στην έκθεση Ξενία 2019, η EUROPA, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 τον 1ο κύκλο εκδηλώσεων Europa Road-Shows σε συνεργάτες εμπόρους και κατασκευαστές της Αττικής και της Επαρχίας, για το επίσημο λανσάρισμα των νέων προϊόντων στην Ελληνική αγορά.


europa-λανσάρει-νέα-συστήματα-EOS-ESS
Η αναγνώριση και η εκτίμηση που δείχνει η EUROPA στον κατασκευαστή αλουμινίου
όλα αυτά τα χρόνια, επιστεγάζεται από την παρουσία της Διευθύνουσας Συμβούλου,
Ανούς Κ. Τζιρακιάν
.

Το Road-Shows πραγματοποιήθηκαν στις εξής ημερομηνίες και πόλεις της χώρας:

  • Αττική (Ιανουάριος ’20)
  • Χαλκίδα (Παρασκευή 7/2)
  • Κόρινθος (Τρίτη 18/2)
  • Πάτρα (Τετάρτη 19/2) (Δείτε το σχετικό video εδώ)
  • Καλαμάτα (Τετάρτη 26/2) (Δείτε το σχετικό video εδώ)
  • Ναύπλιο (Πέμπτη 27/2) (Δείτε το σχετικό video εδώ)
  • Ηράκλειο (Πέμπτη 5/3) (Δείτε το σχετικό video εδώ)
  • Χανιά (Παρασκευή 6/3) (Δείτε το σχετικό video εδώ)
europa-λανσάρει-νέα-συστήματα-EOS-ESS

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, που έλαβαν χώρα σε μεγάλα ξενοδοχεία ή συνεδριακούς χώρους ανά την Ελλάδα, οι κατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης για τα νέα συστήματα και αξεσουάρ Europa, στα πλαίσια μιας διαδραστικής παρουσίασης με ανάλυση τεχνικών χαρακτηριστικών και εφαρμογών, με προϊοντικές τομές και προωθητικά υλικά.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις των στελεχών της Europa για το σύνολο των ενεργειών της εταιρείας, σε σχέση με τις Πωλήσεις και την Εξυπηρέτηση πελατών, το Marketing και όλες τις δραστηριότητες υποστήριξης του brand Europa στο σύνολο των συνεργατών και τέλος το Τμήμα Έργων παρουσίασε όλο το εύρος των δυνατοτήτων και υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία, από τη δημιουργία ζήτησης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

europa-λανσάρει-νέα-συστήματα-EOS-ESS
europa-λανσάρει-νέα-συστήματα-EOS-ESS

Η αναγνώριση και η εκτίμηση που δείχνει η EUROPA στον κατασκευαστή αλουμινίου όλα αυτά τα χρόνια, επιστεγάζεται από την παρουσία της Διευθύνουσας Συμβούλου, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, στις περισσότερες από τις πραγματοποιθείσες εκδηλώσεις και στην εκτενή αναφορά της στη διαχρονική και ουσιαστική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Europa και των κατασκευαστών.

Η συμμετοχή των συνεργατών ανά την Ελλάδα ήταν εξαιρετικά μεγάλη, αντικατοπτρίζοντας το πραγματικό ενδιαφέρον τους, για προϊόντα που συνδυάζουν καινοτομία, σωστή σχέση ποιότητας / τιμής αλλά και λειτουργικότητα σε κάθε είδος κατασκευής.

europa-λανσάρει-νέα-συστήματα-EOS-ESS

Οι νέες σειρές της EUROPA συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον όλων, καθώς σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ευελιξία και πληθώρα επιλογών στον κατασκευαστή, τόσο για οικιστικά όσο και για ξενοδοχειακά / εμπορικά έργα, δίνοντας πολλαπλές λύσεις στα πιο σύνθετα κατασκευαστικά προβλήματα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο νέο σύστημα EOS 90 PH Hybrid, το οποίο έρχεται για να προσφέρει λύσεις Παθητικού Κτιρίου, κατά τα διεθνή πρότυπα του Ινστιτούτου Παθητικού Κτηρίου. Το EOS 90 σηματοδοτεί μια νέα φάση στην αγορά και πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς έρχεται πρώτο διεθνώς σε ό,τι αφορά τις θερμομονωτικές αποδόσεις.

europa-λανσάρει-νέα-συστήματα-EOS-ESS

Παράλληλες ενέργειες σε επίπεδο ηλεκτρονικής προβολής πλαισιώνουν το λανσάρισμα των νέων σειρών. Μπορείτε να δείτε τις νέες σειρές στο αντίστοιχο video του επίσημου καναλιού της EUROPA στο YouTube.

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων EUROPA Road Shows έχει διακοπεί προς το παρόν λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19, και προγραμματίζονται αργότερα μέσα στη χρονιά.

Δείτε επιπλέον φωτογραφικό υλικό:

europa-λανσάρει-νέα-συστήματα-EOS-ESS
europa-λανσάρει-νέα-συστήματα-EOS-ESS
europa-λανσάρει-νέα-συστήματα-EOS-ESS

Απάντηση