EUROPA GLASS RAILINGS

EUROPA GLASS RAILINGS

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS προορίζεται για ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινου κάγκελου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής.


Το EUROPA GLASS RAILINGS χαρακτηρίζεται από λιτές ευθείες γραμμές και αποτελεί μια minimal επιλογή βασισμένη στις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις για μεγάλα μπαλκόνια, με απρόσκοπτη θέα, δίνοντας μία αίσθηση ελευθερίας με τις 6 τυπολογίες κατασκευής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Οι υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται έχουν πάχος, 11,52mm, 17,52mm και 21,52mm με διπλές υαλώσεις πάχους 5mm, 8mm και 10mm αντίστοιχα (συμπεριλαμβανομένων 4 στρώσεων μεμβράνης PVB).
  • Ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία στα προφίλ βάσης και στα καπάκια με ανοδίωση έως 25μm.
  • Το ύψος του υαλοπίνακα μπορεί να ανέλθει από 700mm έως 1000mm στη βάση EGR-100, έως 1200mm στις βάσεις EGR-200L / EGR-200C / EGR-200U / EGR-500 καθώς και την χωνευτή βάση EGR-200H.
  • Δυνατότητα για χρήση έως 4 μεμβρανών PVB για λόγους αντοχής και ασφάλειας. Η ειδική μεμβράνη δίνει την δυνατότητα για ποικίλες αποχρώσεις και υφές φωτισμού προσδίδοντας μοντέρνα αισθητική στο σύστημα.
  • Στο σύστημα EGR-500 η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την εσωτερική πλευρά με τμηματική συγκράτηση από 2 βάσεις-αρπάγες ανά 1 μέτρο εγκατάστασης και κατόπιν κάλυψη καθ’ όλο το μήκος με πλευρικά καπάκια.  Σε περίπτωση αντικατάστασης του υαλοπίνακα, αφαιρείται εύκολα χωρίς πρόκληση φθορών στο σύστημα ή στο δάπεδο.
  • Στα συστήματα EGR-100 / EGR-200L / EGR-200C / EGR-200U /EGR-200H η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την πάνω πλευρά της βάσης με ενιαία συγκράτηση από μία συνεχόμενη βάση καθ’ όλο το μήκος εγκατάστασης και η σταθεροποίηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται με πλαστικές σφήνες και λάστιχα epdm. Η βάση EGR-200H τοποθετείται εσωτερικά του δαπέδου και ο υαλοπίνακας καλύπτεται με καπάκια αλουμινίου και ελαστικά στεγανοποίησης στο ίδιο επίπεδο με το δάπεδο. Ένα σύστημα που μειώνει σημαντικά το κόστος εγκατάστασης.
EUROPA GLASS RAILINGS

Επιπλέον το σύστημα EUROPAGLASSRAILINGS δίνει τις εξής δυνατότητες:

  • • Τοποθέτηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες (δάπεδο ή στηθαίο), εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90°, σκάλες με την βάση EGR-200C, πισίνες, ασύμμετρα μπαλκόνια και βυθισμένο στο δάπεδο με την βάση EGR-200H. Δέχεται επίσης 3 διαφορετικές κουπαστές για υαλοπίνακες 17,52mm και 21,52mm.
  • Εγκατάσταση, με χημικά αγκύρια πλήρους στεγάνωσης (εξωτ. xώροι) όσο και με συμβατικά εκτονούμενα βύσματα για εφαρμογές που δεν απαιτείται στεγανότητα (εσωτερικοί χώροι) που περιλαμβάνονται στο σετ.
  • Απορροή των υδάτων, που πραγματοποιείται μέσω των διάκενων κάτω από την βάση και τα πλευρικά καπάκια.
  • Δυνατότητα χρήσης κρυφού φωτισμού LED IP67 στο κάτω μέρος των βάσεων EGR-100 / EGR-200L / EGR-200C / EGR-200U / EGR-200H αλλά και στην κουπαστή TV 84609 LED IP65 για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα
EUROPA GLASS RAILINGS

Όλα τα ανωτέρω στοιχεία προσδίδουν στο σύστημα ταχύτητα στην κατασκευή, οικονομία, αλλά και ευκολία σε πιθανή μελλοντική αντικατάσταση του υαλοπίνακα.

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS είναι διαθέσιμο στο εμπορικό δίκτυο και στους κατασκευαστές αλουμινίου EUROPA.

Απάντηση