Tο σύστημα που επιλέχθηκε να καλύψει τις ανάγκες του «γυάλινου κύβου» ήταν το Ε85 – σύστημα υαλοπετασμάτων.
Το εξωτερικό του κτηρίου Γραφείων Desizo Monni είναι αυστηρά γεωμετρικό και μινιμαλιστικό, τα μεγάλα γυάλινα πάνελ παρέχουν μια σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος – από την άλλη, το πλούσιο εσωτερικό, με φυσική βλάστηση και ξύλινα πάνελ, προσφέρει ένα δημιουργικό περιβάλλον εργασίας.
Tο σύστημα Ε85 – σύστημα υαλοπετασμάτων της Etem προσφέρει λύσεις σε κάθε σύγχρονη αρχιτεκτονική ανάγκη, παρέχοντας λειτουργικότητα και ευελιξία.
Σύστημα υαλοπετασμάτων με κολώνες και τραβέρσες με εμφανείς διατομές πάχους 50 mm.και είναι κατάλληλο για όλες τις κτιριακές εφαρμογές.
Χάρη στη μεγάλη ποικιλία διατομών το σύστημα της Etem μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να πληροί τις απαιτήσεις κάθε έργου.
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κτήριο Γραφείων Desizo Monni: A&A Architects