Etem: Λύσεις για κάθε σύγχρονη αρχιτεκτονική ανάγκη

σύγχρονες

Το όνομα της είναι συνώνυμο με την πρωτοπορία, την καινοτομία και τις σύγχρονες εφαρμογές, που καλύπτουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών.


Με τεχνολογικά ισχυρές δομές και εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία επιτυγχάνει τους στόχους της για κατανόηση και κάλυψη των αναγκών κάθε αγοράς, βοηθώντας αποτελεσματικά με αυτό τον τρόπο τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μέσα από τον διευρυμένο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο αλλά και την εμπειρία της από πολύ απαιτητικά έργα στο παρελθόν, η ΕΤΕΜ προσφέρει σιγουριά για κάθε πιθανό έργο στο μέλλον.

Ανοιγόμενα συστήματα (παράθυρα)

Η ευρεία γκάμα ανοιγόμενων συστημάτων της ΕΤΕΜ προσφέρει πρακτικές λύσεις σε κάθε οικιακή ή εμπορική εφαρμογή. Τα συστήματα αλουμινίου της ΕΤΕΜ μπορούν να τοποθετηθούν με πληθώρα συνδυασμών και εσωτερικές ή εξωτερικές διατάξεις. Η νέα γενιά ενεργειακά αποδοτικών ανοιγόμενων συστημάτων συνδυάζει υψηλή αισθητική, άνεση αλλά και την ελάχιστη χρήση ορατών πλαισίων.

Συρόμενα συστήματα

Τα συρόμενα συστήματα της ΕΤΕΜ είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας! Τα συστήματά της ΕΤΕΜ συνδυάζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές σε αισθητική, λειτουργικότητα και θερμομόνωση.

Οι δυνατότητες εγκατάστασης σε ανοίγματα μεγάλης κλίμακας διασφαλίζουν απεριόριστη θέα με υψηλές αποδόσεις!

Πόρτες

Οι πόρτες αλουμινίου της ΕΤΕΜ προσφέρουν αντοχή, ομορφιά και ελευθερία σχεδιασμού με σκοπό να εξυπηρετήσουν και να συμπληρώσουν την αισθητική σε κάθε χώρο. Οι πόρτες ΕΤΕΜ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές εξασφαλίζοντας μακρά διάρκεια ζωής, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν την ελάχιστη χρήση ορατών πλαισίων.Μπορούν να καλύψουν με σιγουριά τις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων και των σχεδιαστών που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση αλλά και την εμφάνιση του χώρου σας.

Συστήματα σκίασης

Μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα σύγχρονα κτίρια είναι η εύρεση της σωστής ισορροπίας, επιτρέποντας στο φως του ήλιου να εισέλθει παρέχοντας υψηλή ενεργειακή απόδοση, εσωτερική άνεση αλλά και εξωτερικό σχεδιασμό. Μέσα από τις διάφορες λύσεις που προσφέρει η ETEM, θα βρείτε τα κατάλληλα συστήματα για προσόψεις ηλιακής προστασίας και σύγχρονες κατασκευές πέργκολας.

Etem-σύγχρονες-εφαρμογές

Συμπληρωματικά Προϊόντα – Γυάλινα Κιγκλιδώματα

Τα συμπληρωματικά συστήματα της ΕΤΕΜ βελτιώνουν ιδανικά το στυλ οποιουδήποτε κτιρίου, κατοικιών ή γραφείων. Τα διαχωριστικά τοίχου και τα συστήματα γυάλινων κιγκλιδωμάτων έχουν αναπτυχθεί για να ταιριάζουν σε κάθε έργο, παρέχοντας καθαρή και απεριόριστη θέα με ελάχιστες δομικές παρεμβολές. Συνδυάζουν ισχυρά δομικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια, ενώ παράλληλα ανταποκρίνονται σε όλες τις αισθητικές προκλήσεις. Η φύση των υλικών (γυαλί και αλουμίνιο) τα ταξινομεί σε συστήματα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Συστήματα Υαλοπετασμάτων

Τα συστήματα υαλοπετασμάτων της ΕΤΕΜ προσφέρουν λύσεις σε κάθε σύγχρονη αρχιτεκτονική ανάγκη, παρέχοντας λειτουργικότητα και ανώτερο τελικό προϊόν. Τα συστήματα είναι κατάλληλα για την κατασκευή κτιρίων με μοντέρνα και τολμηρή αρχιτεκτονική, συνδυάζοντας τη μέγιστη διαφάνεια και οπτική φωτεινότητα αλλά και τη δυνατότητα υλοποίησης διαφόρων λύσεων.

Σήμερα, με πενήντα χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας η ΕΤΕΜ αναγνωρίζεται ως ηγέτιδα στο χώρο της διέλασης Αλουμινίου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη διαθέτοντας εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 57 χώρες. Η ετήσια δυναμικότητα παραγωγής της ξεπερνά τους 15 χιλιάδες τόνους, ενώ διαρκείς είναι οι επενδύσεις της σε νέες υποδομές, προηγμένο εξοπλισμό αλλά και έμψυχο δυναμικό, διασφαλίζοντας την διαρκή εξέλιξη αλλά και την εδραίωσή της στις παγκόσμιες αγορές.

Η εταιρεία δεσμεύεται για την εξυπηρέτηση των πελατών, με προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, δημιουργώντας και διατηρώντας μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται αποκλειστικά στην εμπιστοσύνη, επιδεικνύοντας ακεραιότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια.

Πηγή: capital.gr

Απάντηση