ΕΤΕΜ BAU 23: Οι τελευταίες τάσεις και τα προϊόντα της στον κλάδο της κατασκευής

Η ΕΤΕΜ συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στην μεγαλύτερη έκθεση στην Ευρώπη για τον κατασκευαστικό τομέα, BAU 23, με εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.


Στο Booth 319 του HALL C1, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις ανοιγόμενες λύσεις: EW70, με χαμηλό κατωκάσι, 20 mm, το οποίο περιορίζει κατά 60% το εμπόδιο για τη διάβαση του χρήστη, το ευρέως γνωστό Ε68 κρυφό φύλλο, με περιμετρικό μηχανισμό. To E75, με δυνατότητα επιλογής επιπέδου εξοικονόμησης ενέργειας και επιδόσεών. Και τέλος το EW90, μια νέα λύση της εταιρείας.

Συρόμενες λύσεις: ES38 το οποίο έφερε τη νέα γενιά χαμηλών οδηγών, ύψους 32 mm έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντικαταστάσεις υφιστάμενων κουφωμάτων. Αμέσως μετά, το εντυπωσιακό συρόμενο σύστημα ES38 HOTEL, μια πιστοποιημένη λύση η οποία συνδυάζεται με άκρως ανταγωνιστικά κοστολόγια για ξενοδοχειακές εφαρμογές. Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να προσφερθεί με οδηγό με ή δίχως σίτα.

Η νέα λύση, Ε50 MARBLE, η οποία έχει βασιστεί στον επιτυχημένο σχεδιασμό της Ε50 και προσφέρει στενό γάτζο επαλληλίας 36 χιλιοστών. Στο συγκεκριμένο σύστημα ο οδηγός είναι σε θέση να υποδεχθεί ως υλικό πλήρωσης την αρχιτεκτονική προδιαγραφή για το δάπεδο, με σκοπό να επιτυγχάνεται η αδιάκοπη ενοποίηση του εσωτερικού με το εξωτερικό περιβάλλον, παρέχοντας ένα εντελώς επίπεδο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αλλά και η λύση Ε50, με χαμηλό οδηγό.

Ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να λάβει ενημέρωση για το σύστημα αεριζόμενων προσόψεων Ε97 το οποίο αποτελεί την πλέον ευέλικτη λύση της αγοράς σε ζητήματα επένδυσης κτηρίων, μιας και είναι σχεδιασμένο να υποδέχεται πληθώρα δομικών προϊόντων ικανοποιώντας τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Αλλά και για το νέο σύστημα πορτών ED68FD, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει λύσεις σε ανοίγματα μεγάλου πλάτους, παρέχοντας εξαιρετική λειτουργικότητα και κομψότητα σε κάθε εφαρμογή.

Τέλος, το χώρισμα εσωτερικών χώρων EP30, το οποίο συνδυάζει εξαιρετική εμφάνιση και γρήγορη εγκατάσταση, προσφέροντας το μικρότερο εμφανές πλάτος διατομών στην κατηγορία του.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εξειδικευμένα στελέχη της ΕΤΕΜ, παρουσίασαν ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία τα οποία διαθέτει η εταιρεία για την πιο αποδοτική επιλογή μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, που έρχονται να δώσουν πληθώρα αισθητικών και λειτουργικών λύσεων.

Η BAU 23 πραγματοποιήθηκε με μια εντυπωσιακή προσέλευση και με τεράστια επισκεπτική και εμπορική επιτυχία.

Απάντηση