ΕΣΩ 2018: 7η ημερίδα ΕΣΩ έρχεται στην Στέγη

ΕΣΩ 2018

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, διεξάγεται για 7η συνεχόμενη χρονιά η ημερίδα ΕΣΩ.

Η ημερίδα ΕΣΩ συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής σκηνής, και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού.

To ΕΣΩ έρχεται την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2018 στις 17:00, στην μεγάλη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens με σημαντικούς ομιλητές απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θεματικές όπως Internet Sensation, Αρχιτεκτονική και η Πόλη, Σχεδιασμός Κατοικιών και Ξενοδοχείων, Bιομηχανικός Σχεδιασμός, αλλά και Έργα Μικρής και Μεγάλης Κλίμακας είναι κάποια απο αυτά που θα μας απασχολήσουν.

Κοντά θα είναι οι Laertis Antonios Ando Vassiliou του γραφείου LAAV Architects (με δημοσιευσεις του έργου του σε Forbes, CNN, CNBC, Spiegel, Huffpost, Le Figaro κ.ά.) o Παύλος Χατζηαγγελίδης των 314 Architecture Studio o πρόσφατα βραβευθής, με το βραβείο αρχιτεκτονικής, απο το Hellenic Institute of Architecture Νίκος Κτενάς του γραφείου Nikos Ktenàs architecture και ο δημοσιογράφος και υπευθυνος του πολιτιστικου της εφημερίδας Καθημερινή Νίκος Βατόπουλος εμπνευστής του κινήματος Κάθε Σάββατο στην Αθήνα.

Η Inmind είναι ο Platinum Sponsor, ενώ το duo σχεδιαστών από το Λονδίνο PearsonLlyod, που συμπεριλήφθηκε στα 50 κορυφαία γραφεία του κόσμου τα οποία διαμορφώνουν το μέλλον του παγκόσμιου design, θα μιλήσουν στο ΕΣΩ 2018 ως καλεσμένοι της εταιρείας!

Επίσης, με την στρατηγική συνεργασία της SGT S.A. και της έκθεσης Prodexpo, ως Knowledge Partners, Eκπρόσωποι Μεγάλων Ξενοδοχειακών Αλυσίδων, Θεσμικοί Επενδυτές του Real Estate και Αρχιτέκτονες θα συζητήσουν σε ένα πάνελ για το παρόν και το μέλλον, αλλά και την δυναμική που αναπτύσσεται στην Αθήνα με αφορμή επενδύσεις άνω των 10 δις Ευρώ που είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.

Θέμα του Πάνελ

Η νέα όψη της πόλης: Ευκαιρίες και Προκλήσεις curated by SGT S.A. Prodexpo

Με την Ελλάδα να έχει εδραιώσει πλεόν την θέση της στην παγκόσμια αγορά τουρισμού και την Αθήνα να ανακάμπτει, το επενδυτικό ενδιαφέρον αυξάνεται.

Πως μπορούμε να κεφαλαιοποιήσουμε αυτό το ενδιαφέρον για την δημιουργία μιας ζωντανής και βιώσιμης Ευρωπαϊκης πρωτεύουσας;

Συντονίζει Nίκος Ρουσάνογλου, Καθημερινή
Xάρης Σιγανός, Executive Director, Zeus International ( Wyndham Hotels)
Nαταλία Στράφτη, Chief Operating Officer, Grivalia Properties
Neni Spartsi, Architect, schema 4 architects
Olga Itsiou, Technical Director Dimand

Η Prodexpo είναι το σημαντικότερο συνέδριο για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.

Συγκεντρώνει τα σημαντικότερα στελέχη από όλόκληρο το φάσμα της αγοράς ακινήτων για δύο μέρες δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσης και πληροφοριών για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Εδώ και 19 χρόνια αποτελεί το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού των decision makers της αγοράς.

Διοργανώνεται από την κορυφαία εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας. «Σ.Γ.Τσομώκος».

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ

Για εισιτήρια εδώ

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση