Εργαστήρι Αλουμινίου: Μελετά, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαχειρίζεται απλές και ειδικές κατασκευές

Εργαστήρι-Αλουμινίου

Η εταιρεία Σ. Φούντας – Τ. Μανωλόπουλος ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο «Εργαστήρι Αλουμινίου» έχοντας μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία, μελετά, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαχειρίζεται απλές και ειδικές κατασκευές, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά όπως αλουμίνιο, γυαλί, ξύλο, χάλυβα, ειδικά πάνελ (Bond).


Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και ο άνετος ιδιόκτητος χώρος παραγωγής, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των κατασκευών, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, με αποτέλεσμα την συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρείας Εργαστήρι Αλουμινίου.

Εάν χτίζετε ή ανακαινίζετε, επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με το Εργαστήρι Αλουμινίου
και επωφεληθείτε από τις προτάσεις των μηχανολόγων της.

Στρατηγική της εταιρείας:

1. Αξία Πελατών
Έχοντας σαν αρχή ότι η επένδυση των πελατών μας θα τους αποφέρει πολλαπλάσιο κέρδος και θεωρώντας επιτυχία μας την ικανοποίησή τους, χρησιμοποιούμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων επιδιώκοντας να λύσουμε δημιουργικά τις πραγματικές προκλήσεις που δημιουργούνται.

2. Συνεχής βελτίωση
Στο Εργαστήρι Αλουμινίου υπάρχει η κουλτούρα και η φιλοδοξία της συνεχούς ποιοτικής αναβάθμισης σε τεχνικό προσωπικό και τεχνολογία. Το τεχνικό προσωπικό στο Εργαστήρι Αλουμινίου είναι πλήρως καταρτισμένο ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες και λύσεις στον τομέα της υλοποίησης ενός έργου.

Τέλος, το Εργαστήρι Αλουμινίου, παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα του αλουμινίου, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει με ολοκληρωμένες λύσεις ώστε ν’ ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τον τεχνικό κόσμο και το ευρύ κοινό.

Για κάθε άνθρωπο λοιπόν, με υψηλές απαιτήσεις υπάρχει πάντα ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της καλαισθησίας.

Στην περίπτωση των αρχιτεκτονικών κατασκευών το όνομα αυτό είναι εταιρεία Εργαστήρι Αλουμινίου.

Προϊόντα και κατασκευές:

 • Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου, συρόμενα, ανοιγόμενα, ανοιγοανακλινόμενα, θερμοδιακοπτόμενα, επάλληλα.
 • Πτυσσόμενα συστήματα.
 • Συστήματα υαλοπετασμάτων και ενεργειακοί υαλοπίνακες.
 • Κουφώματα PVC.
 • Προσόψεις.
 • Πέργκολες.
 • Αντικωνωπικά συστήματα.
 • Συστήματα πέργκολας.
 • Συστήματα σκίασης.
 • Σκιάδια.
 • Θωρακισμένες πόρτες.
 • Πόρτες εισόδου.
 • Πόρτες pivot.
 • Κάγκελα αλουμινίου.
 • Ανοδιωμένα κάγκελα και inox.
 • Συστήμτα γυάλινων καγκέλων.
 • Ρολά και γκαραζόπορτες.

Συνεργασίες:

Aluminco – Aluminium Building Systems.
Η Ελληνική Βιομηχανία Διέλασης Αλουμινίου Aluminco έχει γίνει μια ολοκληρωμένη βιομηχανία πλήρους υπηρεσίας που επεξεργάζεται το αλουμίνιο με τρεις τρόπους:

 • Εξώθηση: με παραγωγική δυναμικότητα 13.000 τόνων προφίλ αλουμινίου ετησίως.
 • Πόρτες: με δυναμικότητα παραγωγής 70.000 πάνελ ετησίως.
 • Χύτευση: με δυναμικότητα παραγωγής 1.000 τόνων ετησίως.

Το δίκτυο διανομής της Aluminco εξυπηρετεί τις βασικές αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας, των ΗΠΑ και Αυστραλία, διανέμοντας προϊόντα Aluminco παγκοσμίως σε περισσότερες από 60 χώρες.

Akzo Nobel.
Προμηθεύει καινοτόμα και βιώσιμα χρώματα, επιχρίσματα και ειδικά χημικά προϊόντα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τις βασικές λειτουργίες, τα προϊόντα της Akzo Nobel διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διαδικασία παραγωγής σε πολλές βιομηχανίες.

Neokem.
Στη Νeokem, από το 1972, σχεδιάζουµε καινοτόµες λύσεις στις πούδρες ηλεκτροστατικής βαφής και τα βιοµηχανικά χρώµατα υψηλής τεχνολογίας. Με τα χρώµατά µας και το σύστηµα υπηρεσιών που προσφέρουµε, προσθέτουµε αξία στο έργο των πελατών µας, αναπτύσσοντας µε συνέπεια µακρόχρονες, αµοιβαία επωφελείς σχέσεις µαζί τους.

Στηρίζουµε την επιτυχία της Νeokem στους ανθρώπους µας, που µε τις γνώσεις, την υπευθυνότητα και το οµαδικό τους πνεύµα συµµετέχουν ενεργά στην υγιή της ανάπτυξη. Σεβόµαστε το περιβάλλον και ενεργούµε µε αίσθηµα ευθύνης προς την κοινωνία που µας φιλοξενεί.

Hoppe.
3.000 εργαζόμενοι, έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια ενεργή ομάδα που εδρεύει στην Ελβετία. Με τα επτά εργοστάσια παραγωγής στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με την παγκόσμια διανομή, η εταιρεία είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς υλικού στον κόσμο.

Η Hoppe διαιρεί την γκάμα των προϊόντων σε τρεις ξεχωριστές γραμμές, βασισμένες στις απαιτήσεις των πελατών όσον αφορά την τιμή και την αντίληψη της αξίας – duravert, duraplusκαι duranorm. Όποια και αν είναι οι διαφορές, και οι τρεις σειρές προϊόντων έχουν ένα κοινό πράγμα: την παροιμιώδη ποιότητα.

Hautau.
Επί του παρόντος κατέχει περίπου 400 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και καταχωρημένα σχέδια, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων καλύπτει τέσσερις βασικούς τομείς: εξαρτήματα διαφανειών Atrium, ανοίγματα προβολέων Primat, εξαρτήματα περιστρεφόμενου φύλλου Tornado και αυτοματισμοί κτιρίων που σχετίζονται με το παράθυρο.

εργαστήρι-αλουμινίου-μελετά-σχεδιάζ

Roto.
Σε όλο τον κόσμο, το Roto είναι συνώνυμο με καινοτόμα, ατομικά και ασφαλή συστήματα υλικού που αυξάνουν την προστιθέμενη αξία των παραθύρων και των θυρών για τους ανθρώπους. Οι λύσεις Roto συνδυάζουν την έξυπνη ασφάλεια, τη διαχείριση ενέργειας και την άνεση στα κτίρια, δημιουργώντας έτσι γνήσιες «εσωτερικές αξίες» για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Siegenia.
Η Siegenia Group προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Με τις ομάδες προϊόντων Titan, Alu και Portal, μαζί με τα Aero και DRrive, η εταιρία είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές υλικού, αερισμού και τεχνολογίας κτιρίων παγκοσμίως.

Εκτός αυτού, η KFV παρέχει μια πλήρη γκάμα σύγχρονων συστημάτων κλειδώματος για πόρτες. Αυτή η ολοκληρωμένη ομάδα προϊόντων ολοκληρώνεται με την Siegenia-Aubi Sicherheits-Service GmbH, η οποία προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για προστασία από εισβολείς και επισκευές παραθύρων.

εργαστήρι-αλουμινίου-μελετά-σχεδιάζ

Περιβάλλον.
Για την παροχή βιώσιμων προϊόντων, η Βιομηχανία Αλουμινίου Aluminco καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων που προκύπτουν από τις διαδικασίες παραγωγής.

Σε αυτή την προσπάθεια εφάρμισε ένα αποτελεσματικό σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001.

εργαστήρι-αλουμινίου-μελετά-σχεδιάζ

Η αποτελεσματικότητα του συστήματος διασφαλίζεται με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον πρώτων υλών, τη χαμηλή κατανάλωση με την προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τη συστηματική διαχείριση των αποβλήτων που παράγονται από διαδικασία παραγωγής.

εργαστήρι-αλουμινίου-μελετά-σχεδιάζ
εργαστήρι-αλουμινίου-μελετά-σχεδιάζ
εργαστήρι-αλουμινίου-μελετά-σχεδιάζ
εργαστήρι-αλουμινίου-μελετά-σχεδιάζ
εργαστήρι-αλουμινίου-μελετά-σχεδιάζ
εργαστήρι-αλουμινίου-μελετά-σχεδιάζ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Εργαστήρι Αλουμινίου – Σ. Φούντας – Τ. Μανωλόπουλος ΟΕ.
Έκθεση: Λεωφόρος Κηφισίας 126, 151 26 Μαρούσι
Τ: 2108055619, 2102834802, 2102834903
Κ: 6932300925, 6932580458
F: 2108055691
E: info@ergastirialouminiou.gr
www.ergastirialouminiou.gr

Εργοστάσιο: Κιλκίς 17, 142 31 Νέα Ιωνία
T: 2102777713

Απάντηση