Έργα της ALUMINCO που ξεχωρίζουν

Ξεχωριστά έργα σε όλο τον κόσμο από την ALUMINCO. Με το όνομα της ALUMINCO να αποτελεί συνώνυμο της εγγύησης και της ποιότητας στον κλάδο των συστημάτων αλουμινίου, δεν είναι τυχαίο που “ντύνονται” με κατασκευές της διαμερίσματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μια ακόμα φορά οι δημιουργίες της κάνουν την εντυπωσιακή διαφορά σε σπίτια στην Κροατία, το Λονδίνο και την Πελοπόννησο.

Μοναδική κυβιστική αρχιτεκτονική
Ιδιωτική κατοικία στην Κροατία και συγκεκριμένα στο διάσημο τουριστικό νησί ΚΡΚ, ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Αδριατικής. Για το συγκεκριμένο project η ALUMINCO συνεργάστηκε με την εταιρεία Linea Plus. Ανάμεσα στα Συστήματα Αλουμινίου ξεχωρίζουν οι εξωτερικοί χώροι με τη σειρά Crystalline A20U, σύστημα ενδοδαπέδια στήριξης υαλοπίνακα η οποία εγκιβωτίζεται στο δάπεδο. Ιδανικό για χώρους με minimal design, προσφέρει ένα καθαρό οπτικό πεδίο και μια κρυστάλλινη αίσθηση ελευθερίας χωρίς συμβιβασμούς.

Πέργκολα σε συγκρότημα κατοικιών στην Πελοπόννησο
Πέργκολα με σταθερές περσίδες SH3200, σύστημα εξωτερικής σκίασης που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητά του και την λειτουργικότητά του στη χρήση. Η τοποθέτηση που βλέπετε έγινε σε ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών στην Πελοπόννησο.

Νέο συγκρότημα διαμερισμάτων στο Λονδίνο
Το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Croydon του Ανατολικού Λονδίνου ντύθηκε εξ ολοκλήρου με πόρτες εισόδου, παράθυρα, μπαλκονόπορτες- με ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικά συστήματα ALUMINCO που διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την κορυφαία λειτουργικότητα τους. Το έργο πραγματοποιηθηκε σε συνεργασία με την MD Kalglass Ltd, σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια που επιβάλλει το εγχειρίδιο ποιότητας στην Αγγλία. Τα θερμομονωτικά συστήματα της ALUMINCO είναι συστήματα υψηλών επιδόσεων για απαιτητικές κατασκευές. Προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια του περιμετρικού κλειδώματος, δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων για αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες, υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης και εγγυώνται άριστη ποιότητα, λειτουργικότητα και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Απάντηση