Έργα με συστήματα ALUMINCO

Για έργα Ιδιωτικών Κατοικιών και Διαμερισμάτων, προσφέρουμε σε αρχιτέκτονες, εργολάβους, κατασκευαστές, εγκαταστάτες και πελάτες μια ανεξάντλητη επιλογή από καινοτόμες και εμπνευσμένες λύσεις αλουμινίου με ανάλογες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης.
Τα έργα που αναφέρονται σας δίνουν μια γεύση από τα πιο πρόσφατα έργα που έχουν υλοποιηθεί με τα συστήματα και την τεχνογνωσία της Aluminco.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 18871″][/images_grid]
Έργο: Συγκρότημα Διαμερισμάτων, Αγγλία
Τοποθεσία:Croydon, Ανατολικό Λονδίνο
Προϊόν:Σειρά AL 520 – Ανοιγοανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Συνεργάτης:Kalglass Ltd
Νέα διαμερίσματα στην περιοχή Croydon του Ανατολικού Λονδίνου με τα πιστοποιημένα, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών CLIMA.
Το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων ντύθηκε εξ ολοκλήρου (πόρτες εισόδου, παράθυρα, μπαλκονόπορτες) με το ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα ALUMINCO Clima AL 520 που διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την κορυφαία λειτουργικότητα του.
Το έργο υλοποιήθηκε το 2ο τρίμηνο του 2015 και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της Aluminco σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια που επιβάλλει το εγχειρίδιο ποιότητας στην Αγγλία.
Τα θερμομονωτικά συστήματα της ALUMINCO είναι συστήματα υψηλών επιδόσεων για απαιτητικές κατασκευές. Προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια του περιμετρικού κλειδώματος, δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων για αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες, υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης και εγγυώνται άριστη ποιότητα, λειτουργικότητα και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 18872,18873″][/images_grid]

Έργο:Διαμερίσματα – Μονοκατοικίες, Βορειοδυτική Ελλάδα
Τοποθεσία:Ιωάννινα
Προϊόντα:
Σειρά F50 – Κάγκελα Αλουμινίου Inox
Σειρά Crystal Line – Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα
Συνεργάτης: SiMPAS
Διαμερίσματα και Μονοκατοικίες στην Βορειοδυτική Ελλάδα με τα προηγμένα συστήματα καγκέλων F50 και Crystal Line.
Οι απεριόριστες εφαρμογές των συστημάτων F50 και Crystal Line CRYSTAL F50προσφέρουν μοναδικές λύσεις, υψηλή αισθητική και μεγαλύτερη οικονομία στις σύγχρονες κατασκευές.
Τα πλεονεκτήματα αυτά εκφράστηκαν απόλυτα στο σύνολο τους από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της Aluminco, την εταιρεία SiMPA προσδίδοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στα έργα που παρουσιάζονται.
Τα συστήματα καγκέλων F50 και Crystal Line διακρίνονται για την μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τυπολογιών καθώς επίσης για το εντυπωσιακό και λειτουργικό αποτέλεσμα.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα συστήματα καγκέλων F50 & Crystal Line ή τις ευρύτερες ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων της Aluminco; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αιτήματα που μπορεί να έχετε.
Τα έργα σας δίνουν αξία στα προϊόντα μας.
Είσαι περήφανος για ένα έργο που έκανες με τα συστήματα της Aluminco και τα μοναδικά προϊόντα της; Θα θέλαμε πολύ να το δούμε!
Στείλτε φωτογραφίες του έργου σας σε υψηλή ανάλυση και δεσμευόμαστε να το παρουσιάσουμε στην ιστοσελίδα μας και σε άλλα εργαλεία προώθησης!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας.

Απάντηση