Έργα ανακαίνισης σε σχολικά κτίρια του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δήμου-Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Έργα που αφορούν τη συντήρηση και την αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας υλοποιούνται το τελευταίο διάστημα από τη δημοτική Αρχή και τις σχολικές επιτροπές.


Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης (βαψίματα, μόνωση, τουαλέτες κ.λπ.) στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου, καθώς και εργασίες στον προαύλιο χώρο του.

Ακόμη, έγιναν εργασίες βαψίματος και συντήρησης του προαύλιου χώρου στο 18ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου, ενώ στο 23ο Δημοτικό Κερατσινίου κατασκευάστηκε μία νέα αίθουσα.

Εργασίες συντήρησης έγιναν, επίσης, στο 4ο Λύκειο Κερατσινίου και αντικατάσταση τουαλετών στο 1ο Δημοτικό Κερατσινίου και στο 3ο Δημοτικό Δραπετσώνας.

Στο 6ο Γυμνάσιο Κερατσινίου πραγματοποιήθηκαν εξωτερικοί χρωματισμοί, στο 20ό Δημοτικό Κερατσινίου αντικαταστάθηκαν τα αλουμίνια, και στο 4ο Δημοτικό Δραπετσώνας ανακαινίστηκε η αίθουσα σίτισης του σχολείου.

Τέλος, εργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν στο 1ο και το 3ο Νηπιαγωγείο Δραπετσώνας, όπως και στο 1ο και του 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Δραπετσώνας.

«Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των μαθητών και τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών της εκπαιδευτικής διαδικασίας, η δημοτική Αρχή ρίχνει το βάρος της δουλειάς της στην επισκευή και βελτίωση των σχολικών κτιρίων, ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, προκείμενου απερίσπαστοι να αφοσιωθούν στο έργο τους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: b2green.gr

Απάντηση