Έρευνα «Εξοικονομώ»: Αυτές τις αλλαγές απαιτεί η αγορά στο β’ κύκλο του «Εξοικονόμηση κατ Οίκον II»

ΥΠΕΝ

Με την επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΝ επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχε αποκαλύψει το B2Green, αναφορικά με την αναβολή της ημερομηνίας έναρξης υποβολής αιτήσεων για το β’ κύκλο του «Εξοικονομώ ΙΙ».


Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία για την καλύτερη προετοιμασία του προγράμματος και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με αφορμή τις προθέσεις του ΥΠΕΝ για την καλύτερη προετοιμασία του προγράμματος, το B2Green πήρε την πρωτοβουλία και ομαδοποίησε τα αμέτρητα σχόλια και τις παρατηρήσεις που είχε λάβει από τους αναγνώστες του το τελευταίο χρονικό διάστημα με προτάσεις για αλλαγές στο πρόγραμμα και τις έθεσε υπό την κρίση του κοινού, σε μορφή ερωτηματολογίου.

Σκοπός του ερωτηματολογίου ήταν η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση απαντήσεων με αποτέλεσμα την εξαγωγή αξιόπιστων συμπερασμάτων και η κοινοποίησή τους στη συνέχεια στο ΥΠΕΝ.

Η έρευνα του B2Green.gr διήρκεσε κάτι περισσότερο από 2 εβδομάδες.

Με δεδομένη την περίοδο διεξαγωγής της (Ιούλιος-Αύγουστος), το πλήθος των σχεδόν 6.000 συμμετεχόντων κρίνεται κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό και δεν επιβεβαιώνει μόνο την απήχηση του B2Green.gr στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και το τεράστιο ενδιαφέρον επαγγελματιών και ιδιοκτητών για το πρόγραμμα!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου έγινε ελεύθερα, από όσους αναγνώστες επέλεξαν εθελοντικά να συμμετάσχουν, χωρίς τη χρήση άλλων μεθόδων άμεσης προσέλκυσης απαντήσεων (π.χ. τηλεφωνική έρευνα κλπ).

Ταυτότητα έρευνας

Χρονική περίοδος: καλοκαίρι 2019
Συμμετέχοντες: 5.840
Τρόπος συμμετοχής: ελεύθερη-εθελοντική συμμετοχή, μέσω online φόρμας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γραφήματα με τις συγκεντρωτικές απαντήσεις ανά ερώτηση, ενώ θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες μέρες ανάρτηση των γραφημάτων με τη σύγκριση των απαντήσεων μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου και των ιδιωτών, με πολύ αποκαλυπτικά συμπεράσματα αναφορικά με τα σημεία που συμφωνούν ή/και διαφωνούν οι δύο αυτές ομάδες συμμετεχόντων.

Δείτε τα γραφήματα:

ΥΠΕΝ
ΥΠΕΝ
ΥΠΕΝ
ΥΠΕΝ
ΥΠΕΝ
ΥΠΕΝ

Πηγή: b2green.gr

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση