Επίσκεψη μελών της ENKAΣ στην Europa Profil Αλουμίνιο

Στις 21 Απρίλιου ημέρα Παρασκευή και μετά από πρόσκληση της εταιρείας, μέλη του Σωματείου της Νίκαιας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της EUROPA στη Βοιωτία, σε συνέχεια του προγράμματος επισκέψεων σε εταιρείες με σκοπό την βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων του ευρύτερου κλάδου.[su_spacer]

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν διεξοδικά αρκετά θέματα και προβλήματα καθημερινότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στις διαχωριστικές γραμμές ως προς τον ρόλο του καθενός στον κλάδο και τον αλληλοσεβασμό που πρέπει να αποδεικνύεται έμπρακτα.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, πραγματοποιήθηκε ένα συνοπτικό αλλά πολύ περιεκτικό σεμινάριο πωλήσεων από τον υπεύθυνο Marketing κ. Χρήστο Λουκά και στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των νέων αρχιτεκτονικών συστημάτων της εταιρείας καθώς και άλλων προϊόντων.

Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολουθήσε ξενάγηση από τους υπεύθυνους της βιομηχανικής μονάδας, σε όλα τα τμήματα της παραγωγής.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έδειξαν οι κατασκευαστές κατά την επίσκεψη στο ειδικό θάλαμο δοκιμών που διαθέτει η εταιρία, όπου έγινε επίδειξη δοκιμής κουφωμάτων αλουμινίου στην ανεμοπίεση και την υδατοστεγανότητα.

Στο τέλος της επίσκεψης παρετέθη γεύμα προς τιμήν των μελών της ΕΝΚΑΣ, κατά την διάρκεια του οποίου σε ένα χαλαρό περιβάλλον όλοι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία για επίκαιρες και εποικοδομητικές συζητήσεις.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΚΑΣ, ευχαριστούν θερμά την Διοίκηση και τα στελέχη της ΕUROPA.

Απάντηση