Επιχειρηματικό ταξίδι γερμανικών επιχειρήσεων με Θέμα Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον ελληνικό Τουρισμό

Ημερίδα και Β2Β συναντήσεις εταιρειών το ελληνογερμανικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουρεγείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας διοργανώνει ένα επιχειρηματικό ταξίδι με θέμα: “Εξοικονόμηση ενέργειας και ΑΠΕ στον ελληνικό τουρισμό”.
Στο ταξίδι στο οποίο θα λάβουν μέρος γερμανικές εταιρείες από τον κλάδο της βιοενέργειας και διαχείρισης απορριμάτων συμπεριλαμβάνεται και μια ημερίδα στις 11 Οκτωβρίου 2016 καθώς και ατομικές συναντήσεις Β2Β με ελληνικές επιχειρήσεις και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία eclareon GmbH.

Η ημερίδα με θέμα: «Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον ελληνικό Τουρισμό» θα λάβει χώρα στο πλαίσιο επιχειρηματικού ταξιδιού, όπου εταιρείες από την Γερμανία θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα παρουσιάσουν επιπλέον το θεσμικό πλαίσιο, τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέας τεχνολογίας στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν εκπρόσωποι της οικονομίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.
Η συμμετοχή στο μεσημεριανό γεύμα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες.

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση