Επιχειρηματική Αποστολή σε 5 πόλεις της Λατινικής Αμερικής

Επιχειρηματική Αποστολή

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή σε 5 πόλεις της Λατινικής Αμερικής, με στόχο την αναζήτηση ευκαιριών σε μία μεγάλη γεωγραφική περιοχή όπου υπάρχει έδαφος για μεγαλύτερη ελληνική επιχειρηματική παρουσία.


Η Επιχειρηματική Αποστολή θα επισκεφθεί διαδοχικά το Σάο Πάολο στις 19-20/9, τη Σάντα Κρούζ (Βολιβία) στις 21-22/9, το Μπουένος Αιρες στις 23-24/9, το Σαντιάγκο στις 25-26/9 και την Πόλη του Παναμά στις 27/9.

Στην Αποστολή θα μετέχει περιορισμένος αριθμός εταιριών, από τους κλάδους τροφίμων-ποτών, με έμφαση σε προιόντα υψηλής ποιότητας, βιολογικά, gourmet, κλπ, φαρμακευτικών- καλλυντικών, δομικών υλικών, κατασκευαστικών έργων, αλλά και από άλλους τομείς ανάλογα με το ενδιαφέρον που παρουσιάζει κάθε περιοχή.

Με την υποστήριξη των Γραφείων Ο.Ε.Υ της Ελληνικής Πρεσβείας στο Σάο Πάολο και το Μπουένος Αιρες, του Ελληνο-Χιλιανού Επιμελητηρίου και τοπικών Επιχειρηματικών Φορέων και Επιμελητηρίων στη Βολιβία, στη Χιλή και στον Παναμά θα οργανωθούν σε κάθε χώρα στοχευμένες συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρίες εισαγωγής, διανομής, αντιπροσώπευσης, κλπ. με σκοπό κυρίως τις εξαγωγικές συμφωνίες αλλά και ενδεχομένως άλλες συμπράξεις, ανάληψη έργων, μεταφορά τεχνογνωσίας, κλπ.

Παράλληλα, μπορούν να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες δικτύωσης που προσφέρουν τα τοπικά διμερή Γερμανικών Επιμελητηρίων και η πρόσβαση προς τα μέλη τους.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά περιλαμβάνεται επίσκεψη στη Βολιβία, μία χώρα με αξιόλογο ρυθμό ανάπτυξης (4% περίπου), όπου οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τη σημαντική Έκθεση καταναλωτικών προιόντων Expocruz και θα έχουν τη δυνατότητα για πολλές επαφές και συζητήσεις με δυνητικούς εταίρους από όλη τη Λατινική Αμερική, όπως επίσης και στον Παναμά όπου υπάρχουν δυνατότητες για επιχειρηματικές συνεργασίες.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Αποστολής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση στo [email protected], το συντομότερο δυνατό και το αργότερο μέχρι 10/8, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για έρευνα, επικοινωνίες και επιλογή κατάλληλων λατινοαμερικάνικων εταιριών για επαφές Β2Β.

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιος είναι ο κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager του Ελληνο- Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου & Διευθυντής του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής [email protected], τ. τηλ.2106419026, 6945234747.

Δείτε το πρόγραμμα:

Απάντηση