ΕΝΚΑΣ: Συζήτηση Κατασκευαστών για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»

ΕΝΚΑΣ-Εξοικονομώ-κατ-οίκον-ΙΙ

Ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα γενικά χαρακτηριστικά του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΝΚΑΣ στις 05/12/2018, στην οποία συμμετείχαν τριάντα κατασκευαστές μέλη του Σωματείου.

Πριν την έναρξη της συζήτησης έγινε σύντομη αναφορά από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης της ΠΟΒΑΣ Δρ.Στέλιο Λαμπρακόπουλο, σε βασικά σημεία του προγράμματος όπως η κάλυψη ίδιας συμμετοχής, ο τραπεζικός δανεισμός, οι προκαταβολές, τα παραστατικά αποπληρωμής, η καταχώρηση στοιχείων στο πληροφοριακό σύστημα, τα έντυπα ολοκλήρωσης του Προγράμματος και στις προθεσμίες.

Σημαντικό θέμα που αναλύθηκε ιδιαιτέρως ήταν οι πρόσφατες διευκρινήσεις από το ΥΠΕΝ για τις πιστοποιήσεις και την επιλεξιμότητα. Επίσης έγιναν παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων.

Μετά την συζήτηση η οποία διήρκησε περίπου τρεις ώρες ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ κος. Θ. Παγιάτης δήλωσε ότι όποια ερωτήματα προκύψουν κατά την εφαρμογή του προγράμματος θα απαντηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την γραμματεία, αφού γίνουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις.

Το Σωματείο επιθυμεί να ενισχύσει τους κατασκευαστές μέλη του στην καθημερινή προσπάθεια τους και να μειωθούν στο ελάχιστο τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την τελική φάση αποπληρωμής.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν στην συζήτηση.

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση