ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Σε ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, σε κλίμα αισιοδοξίας στην κατάμεστη με κόσμο αίθουσα δεξιώσεων “GRAND”, στον Πολυχώρο “Χρυσό Ελάφι” πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026 η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της EΝΚΑΣ Πειραιά.


Μέλη και φίλοι, Κατασκευαστές και Έμποροι, Χορηγοί Βιομηχανίες και εταιρείες, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του μεγαλύτερου Σωματείου στον χώρο των Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου.

Η εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός στον Κλάδο. Ήταν μία συνάντηση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συνάδελφοι βρέθηκαν όλοι μαζί αντάλλαξαν Ευχές για τη νέα χρονιά.

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά, η Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου θα συνεχίσει να είναι πάντα κοντά στα μέλη της, στους Συναδέλφους της και γενικότερα στον ευρύτερο κλάδο, ενισχύοντας την επικοινωνία με δράσεις και αγωνιστικότητα.

Χρόνια Πολλά, Ευχές για Καλή και δημιουργική Νέα Χρονιά.

Απάντηση