ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον Ανδρέα Παπαχριστόπουλο

ΕΝΚΑΣ Πειραιά

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά με θλίψη αποχαιρετά τον φίλο και συνεργάτη κ. Ανδρέα Παπαχριστόπουλο της εταιρείας κατασκευής κουφωμάτων ΑΠΑΛΟΥΜΙΝ, ο οποίος ήταν από τους πρώτους επαγγελματίες και υπήρξε ενεργό μέλος του κλάδου.


Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Παπαχριστόπουλο

Ο καταξιωμένος επιχειρηματίας – κατασκευαστής στο χώρο του Αλουμινίου, από το 1974, διευθύνοντας την γνώστη σε όλους μας κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων «ΑΠΑΛΟΥΜΙΝ».

Ο Ανδρέας Παπαχριστόπουλος ξεκίνησε στο στίβο της βιοπάλης το 1958 σε ένα σιδηρουργείο στην οδό Πειραιώς ως υπάλληλος.

Το 1964 σε μία μάντρα με ένα κιόσκι ξεκίνησε να κατασκευάζει σιδηρουργικές εργασίες. Μετά από 2 χρόνια με την επωνυμία «Ανδρέας Σιδηροκατασκευαί», η οποία αργότερα εξελίχθηκε στην «ΑΠΑΛΟΥΜΙΝ». Εντυπωσιασμένος από το αλουμίνιο και μέσα από συνεχή έρευνα και μελέτη ετών, κατόρθωσε να δημιουργήσει μια καταξιωμένη επιχείρηση την επώνυμη «ΑΠΑΛΟΥΜΙΝ».

Εργάστηκε με ζήλο, συνέπεια, αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό να καταφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, γιατί όπως άλλωστε δήλωνε ο ίδιος «Τα αγαθά κόποις κτώνται». Ερευνώντας συνεχώς την αγορά και τον ανταγωνισμό έδινε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των κατασκευών, δημιουργώντας συγχρόνως προϊόντα με design.

Απάντηση