ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Με επιτυχία η 1η Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα «Εγκατάσταση Κουφωμάτων»

ΕΝΚΑΣ-Πειραιά

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά διοργάνωσε Διαδικτυακή Εκδήλωση την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 με θέμα «Εγκατάσταση Κουφωμάτων» σύμφωνα με το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων.


Η παρουσίαση έγινε από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας «ΠΟΒΑΣ» κο Στέλιο Λαμπρακόπουλο. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο νέος Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ Πειραιά κος Παντελής Σολιδάκης απηύθυνε χαιρετισμό στους συμμετέχοντες.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) κος Θεόφιλος Παγιάτης αναφέρθηκε στην πανδημία και γενικότερα στις επιπτώσεις που έπληξαν την οικονομία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνάδελφοι κατασκευαστές, στελέχη της βιομηχανίας και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Ακολούθησε συζήτηση δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκφράσουν τις απόψεις τους, τέθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις.

Την εκδήλωση στήριξαν εταιρείες του κλάδου.

Χορηγοί: ALUMIL, ALUMINCO, BELCO, ELVIAL, EUROPA, OXAL, METALLO ROLL, NEOKEM, ΒΑΡΔΑΚΗΣ Κ . ΝΙΟΛΑΚΗΣ Ο.Ε, FROUZAKIS GLASS, BOSTIK HELLAS S.A.

Υποστηρικτές: ALTOM, BIMA, ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ,ΤΕΑΜROLL

To Δ.Σ. της ΕΝΚΑΣ Πειραιά ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Επίσης, ευχαριστεί την εταιρεία THEMELIO SOFTWARE για την οργάνωση και συντονισμό της εκδήλωσης και τους χορηγούς επικοινωνίας PROFILMEDIA και ALUNET.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση και επιμόρφωση των ανθρώπων του κλάδου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, προγραμματίζουν την διεξαγωγή νέων εκδηλώσεων στο εγγύς μέλλον.

Απάντηση