ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Ετήσια Γενική Συνέλευση & Ημερίδα το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Ετήσια-Γενική-Συνέλευση

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά λαμβάνοντας όλα τα προληπτικά μέτρα, διοργανώνει την Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 10:30 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας στην οδό Τσαλδάρη 10 στη Νίκαια.


Θέμα της Ημερίδας η παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων και οι νέες Εθνικές Τεχνικές Προδιαγραφές Κουφωμάτων.

Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κος Στέλιος Λαμπρακόπουλος, Επιστημονικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της ΠΟΒΑΣ.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου και της ΕΝΚΑΣ Πειραιά κος Θεόφιλος Παγιάτης, θα αναφερθεί σε θέματα επικαιρότητας και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον Κλάδο.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΝΚΑΣ Πειραιά καθώς και η διαδικασία των Αρχαιρεσιών για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά παρακαλεί θερμά άπαντες τους φίλους και τα μέλη της να δηλώσουν συμμετοχή εκ των προτέρων, προκειμένου η εκδήλωση να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

Προσέχουμε – Μένουμε Ασφαλείς – Παραμένουμε Υγιείς.

Οι συμμετοχές στην εκδήλωση μπορούν να δηλωθούν με email στην Γραμματεία της ΕΝΚΑΣ Πειραιά info@enkas.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ. 210/4912885.

Απάντηση