ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Διοργάνωση Webinar με θέμα την «Εγκατάσταση Κουφώματων» στις 10 Μαρτίου 2021

Webinar

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά διοργανώνει Webinar στις 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00, συζητώντας για πρώτη φορά σχετικά με το σημαντικό θέμα της εγκατάστασης των κουφωμάτων.


Το περιεχόμενο του Webinar βασίζεται στο Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων, το οποίο αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου, η οποία υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου.

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά έχει δεσμευτεί ότι θα στηρίξει την αποτελεσματική εφαρμογή του τεχνικού εγχειριδίου για την ανάδειξη της ποιότητας και της λειτουργικότητας των κουφωμάτων που εγκαθίστανται στην Ελλάδα.

Βασικός εισηγητής του σεμιναρίου ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και πιστοποιήσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει διεξοδική συζήτηση σχετικά με την εγκατάσταση κουφωμάτων, καθώς και για θέματα του κλάδου με γενικότερο ενδιαφέρον.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WEBINAR:

18.00 – 18.10: Καλωσόρισμα – οδηγίες από τους διοργανωτές
18.20 – 18.30: Χαιρετισμός Προέδρου ΕΝΚΑΣ Πειραιά, κ. Π. Σολιδάκη
18.30 – 18.45: Οι επιπτώσεις της Πανδημίας – Πρόεδρος ΠΟΒΑΣ, κ.Θ.Παγιάτης
18.50 – 19.30: Εγκατάσταση Κουφωμάτων, Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος
19.30 – 20.00: Ερωτήσεις – Συζήτηση

Δηλώστε συμμετοχή: εδώ

ΧΟΡΗΓΟΙ: ALUMIL, ALUMINCO, BELCO, ELVIAL, EUROPA, METALLO ROLL, NEOKEM, OXAL, ILEKTROSTATIKI.GR – ΒΑΡΔΑΚΗ Κ. – ΝΙΟΛΑΚΗΣ Ν. Ο.Ε., FROUZAKIS GLASS

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ΚΑΒΟΥΡΑΣ, KIZIRIDIS, TEAM ROLL, ΒΙΜΑ, ALTOM

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: PROFILMEDIA, PROFIL ENERGY, PROFILNET.GR, ALUNET.GR, ALUMINIUM MAGAZINE, ALUFIND.GR

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: THEMELIO SOFTWARE

Απάντηση